16 de desembre del 2013

I Aquest dissabte, Patirol


Aquest dissabte, com cada tercer dissabte dels mesos senars, l'Associació cultural El Pati d'Igualada ens convida a gaudir de la Pati-Rol, les jornades bimensuals dedicades als jocs de rol.

En aquesta sessió es repetirà l'estructura que es va fer fa dos mesos així, durant el matí tindrem partides de Societat Pathfinder, possiblement dos o tres taules i una taula de Traveller New Era de la mà de l'Oddball, del bloc l'Argonauta. Per la tarde, a part de continuar amb la sessió de Traveller, podrem jugar a La Crida de Cthulhu de la mà d'en Jvdas. En Nanook dirigirà una partida de introducció als jocs de rol, destinada a gent amb poca experiència en aquest tipus de jocs. Si no hi heu jugat mai i teniu curiositat, aquesta pot ser una bona oportunitat. Per últim, en Menecrates dirigirà una partida de Fate, que ha anomenat Els nens perduts del solipsis - Perill al barri adober d'Igualada.

Els jocs que es juguen per la tarde no necessiten presentació, dons es tracta de tres jocs prou coneguts. El primer ens permet jugar en un entorn de ciència-ficció on els viatges espacials estan a la ordre del dia, el segon fa que ens enfrontem al les criatures sobrenaturals imaginades per en H.P. Lovecraft ambientades als anys 20. Pel que fa a la tercera partida, en Menecrates ens ha deixat una introducció de la partida que fan entrar ganes de jugar-hi.

Si no sabeu que fer dissabte, us podeu passar per l'Ateneu Igualadí (mapa) on començarem a les 10 hores les partides matinals i a partir de les 16 hores per les partides de la tarda. Si teniu especials preferències per jugar a un joc concret, podeu passar per el facebook del Pati i deixar-hi un avís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada