20 de gener del 2014

Els Pathfinders la volem liar grossa

Aquest dissabte la volem liar grossa. La Lògia de Barcelona de la Societat Pathfinder organitzarà, en col·laboració amb el club de rol Necronomicon's de l'Hospitalet organitzaran una trobada per tal de jugar a Pathfinder.



El passat mes de Setembre, ja vam poder gaudir d'un esdeveniment similar a aquest. Si llavors vam aconseguir ajuntar un total de 16 taules de joc, entre matí i tarda, aquest cop l'objectiu marcat per els organitzadors es el de aconseguir arribar a les 20 taules, repartides en dues sessions de matí.

Jo hi serè, amb la intenció de dirigir l'escenari #2-15: Shades of Ice Part I: Written in Blood

"Quan el Decenvirat envia als PJ a la ciutat vikinga de Trollheim, a les fredes Terres dels Reis Linnorm per lliurar un paquet a un erudit aliat de la Societat, els Pathfinders no triguen a adonar-se que son uns visitants no desitjats. Forçats a vagar per l'escabrosa i aillada ciutat, podran entregar la seva carrega? es veuran exiliats de la ciutat? o els hi passara res pitjor?"
Les partides tindran lloc a la seu del club Necronomicon's, al Centre Cultural Sant Josep que es troba a l'Avinguda Isabel la Católica, 32 de L'Hospitalet de Llobregat. Aquest centre es troba al costat de l'Estació de Renfe de l'Hospitalet i de la parada de metro Rambla Just-Oliveres de la Línia 1.

No us venen ganes de jugar a Pathfinder?

1 comentari: