25 de febr. 2014

Els meus escenaris preferits de Societat Pathfinder.

Fa pocs dies es va complir un any des que vaig començar a jugar a Pathfinder Society. En aquest temps he conegut, entre escenaris jugats i dirigits uns 27 de diferents. Hi ha algut alguns que m'han agradat molt, altres no tant, però entre tots ells he de dir que aquests són els meus preferits

5. First Steps - Part I. In service of the lore.

Els jugadors reben la seva primera missió, que els posarà en contacte amb alguns dels líders de les faccions que formen part de la Societat. Amb un temps límit per dur a terme les tasques encomanades, seran capaços de dur-les a terme?
Escenari d'iniciació, el primer de una serie de 3 i l'únic que segueix actiu degut als canvis que hi han hagut en l'estructura de les faccions. És un escenari que ens presenta les interioritats de la Societat Pathfinder ideal per a jugadors novells.

4. Severing Tides.

Una missió d'infiltració a la ciutat de Riddleport, on hem de aconseguir parar els peus al Consorci d'Aspis. Per fer-ho ens caldrà superar un seguit de probes abans de desbaratar els seus plans.
En Marc diu que aquest es un dels seus escenaris preferits per iniciar a la gent en aquest sistema, i només puc dir que hi estic totalment d'acord. Bons encontres que ens ajuden a conèixer l'univers i la ambientació del joc, combats un xic desafiants i una mica de dungeoning, per fer un gran escenari.

3. We Be Gooblins.

Un grup de goblins a la recerca d'un gran tresor : Focs Artificials! El problema be que quan el goblin que sap la seva localització ha estat exiliat per cometre el greu crim d'haver après a escriure.
En aquest mòdul jugarem amb un personatge pregenerat que és un goblin pertanyent a la tribu dels llepa-gripaus. Ens vam riure molt jugant, des del primer moment. Encara recordo que la goblin-guerrera duia al seu equip una ampolla de perfum "a mig veure". I com aquesta, hi ha moltes.
Aquest mòdul no forma part dels escenaris de la Societat Pathifnder, però si que guanyem una crònica i l'experiencia corresponent per un dels nostres PJ que sigui de nivell 1 o 2.

2. The City of Strangers - Part I : The Shadow Lodge.

Els jugadors han de anar a la llunyana ciutat de Kaer-Maga, des d'on els rumors sobre la intenció de la Societat Pathfinder de obrir-hi una lògia, amenaça l'equilibri de forces local. El problema es que ningú a la Societat en sap res d'aquesta suposada lògia i els PJ han d'investigar qui hi està darrera.
Primera part d'un arc de dos escenaris relacionats. Aquest es el meu escenari d'emergència coma Màster. L'he dirigit molts cops i sempre puc recórrer en cas de necessitat. Sempre he rigut molt quan l'he dirigit, en especial amb els PNJ amb els que cal interactuar per tal d'assolir l'èxit a la missió. Molt Role-Playing, combats no massa difícils, i una de les millors missions de facció de les que he vist mai en aquest joc fa que sigui un dels meus escenaris preferits. La ciutat on s'ambienta també te la seva gràcia i la ambientació es d'aquelles que s'ha de saber presentar als jugadors per tal que s'endinsin a aquesta ciutat de foragits.

1.The Blackros Matrimony.

Els personatges són convidats a una boda de l'alta societat d'Absalom gairebé sense previ avís. Aquí hauran de fer servir les seves habilitats socials per tal de no quedar malament davant dels convidats a la cerimònia.
Aquest es un grandíssim escenari que trenca amb la estructura més clàssica dels escenaris de la Societat Pathfinder. Cal tenir bones habilitats socials per tal d'avançar en aquest escenari, així que aquells guerrers de gran força i poc carisma que tots tenim en ment ho passaran malament en aquesta situació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada