6 d’abril del 2014

Actual Play. Jade Rent - The Brinewall Legacy (I)

Amb aquesta entrada començo una crònica de la campanya que actualment estic dirigint. Es tracta de l'Adventure Path de Pathfinder Jade regent. Ja avanço que les entrades d'aquesta sèrie contindran spoilers de la campanya. Per tant si tens pensat jugar aquesta campanya, et recomano no seguir aquests posts.

Alerta d'spoiler.

Els nostres aventurers es troben a la ciutat de Sandpoint, a la taverna del Drac Rovellat. En una taula seuen Evea la Gata, Musashi Kaijitsu, Lady Ardunia i Teku Rogüai, mentre conversen amb l'Ameiko, germana d'en Musashi, Sandru Vhiski i la Koya Mvashti. A la mateixa taverna, es troba també en Tajo, atent a tot el que passa al seu interior.

La conversa es veu interrompuda per l'arribada d'un pescador un tant alterat. Explica a qui el vulgui escoltar que, mentre es trobava als Aiguamolls de la Soca en Salmorra, ha vist al monstre del riu fangós. Aquesta criatura, és una llegenda local de la que molta parla com si la hagués vist però ningú ha pogut aportar proves de la seva existència. Aquest pescador conta que l'ha vist al Nou camí dels pescadors. El monstre estava entretingut menjant el que semblava un goblin i ell va poder fugir.

No val a dir que el relat va cridar la atenció dels nostres jugadors que es van interessa per la història d'aquest home. Quan semblava que els jugadors anaven a investigar la presencia del monstre, va arribar la Shalelu i va requerir la seva atenció. Resulta que els goblins han assaltat uns mercaders procedents de Magnimar. Resulta que aquests goblins han atacat la caravana fent servir focs artificials, fet que ha provocat que algun dels cavalls que tiraven dels carro s'esbravessin causant algun cop i un bon ensurt al pobre comerciant. L'elfa els hi explica que la activitat goblin ha estat en creixement, sobretot per part de la tribu dels llepa-gripaus. Darrerament estàn fent servir focs d'artifici el que sembla que els hi doni valor per mostrar-se mes agressius que de costum.
La Shalelu va demanar que investiguessin la creixent activitat goblin a la zona dels aiguamolls

La Shalelu sap poca cosa d'aquest goblins, només que viuen als aiguamolls de la Soca en Salmorra, però recomana als jugadors que vagin a visitar a en Walthus Proudstump, un ermità que s'anomena a si mateix el guardià de l'aiguamoll per tal que els informi dels moviments dels llepa-gripaus.Ràpidament els jugadors es posen en camí, incentivats també per la recompensa que ofereix la vila de Sandpoint per cada orella de goblin que portin i per el cap del lider dels llepa-gripaus, un goblin anomenat Wutwad.

Durant el camí cap casa del Walthus troben alguna evidencia de la presència del monstre del riu fangós. També es troben a un grup de goblins que van despatxar amb diligencia i celeritat. En aquest encontre la Nanginata d'en Musashi es va mostrar letal de necessitat, esquarterant un goblin d'un sol cop.

Poc abans de caure la nit, mentre s'afanyaven per tal d'arribar a casa d'en Walthus abans que es fes fosc, van poder veure a la llunyania, la silueta d'una criatura humanoide de llargs braços i amb cames grotescament retorçades que es retallava dalt d'un turó proper. La prudència per arribar a destí abans que es fes fosc i la llunyania a la que es trobava la figura van fer que els aventurers decidissin deixar la persecució del monstre del riu fangós per a un millor moment.
En Walthus Proudstum

La casa d'en Walthus va resultar ser una petita cabana de dos plantes amb pati tancat a la banda del darrera situada tot just al limit dels aiguamolls, allà on comença l'oceà. Quan va trucar a la porta els hi va obrir un halfling bastant brut que amablement els va atendre, però sense deixar en cap moment passar al interior de la casa, malgrat els esforços de l'Evea per tal de convèncer en Walthus que es deixes passar la nit. Finalment, i despres de veure un estrany efecte en una de les seves mans, en Tajo va entrar a la força a casa moment en el que el halfling es va transformar en una criatura sense rostre. Qui era aquest ésser i on estava en Walthus. Després d'un combat no gaire llarg, on la fe de la Lady va deixar sense efecte els poders malignes del canvia-formes, la criatura va ser derrotada.
L'estranya criatura amb la que es van haver d'enfrontar els aventurers

Al registrar la casa, a part de trobar unes serps al pati un xic agressives, van trobar l'autentic Walthus era tancat en un petit quarto tancat per dins en molt males condicions físiques. Les mans d'en Teku van ser força efectives per tal de guarir-li les feries i en Walthus els hi va explicar el que havia passat. Un faceless stalker anomenat Vorolog es va presentar a casa teva amb intencions de ocupar la cabana. En Walthus i les seves serps s'hi van enfrontar. La lluita va se dura i tots dos van acabar força ferits. En Walthus va intentar amagar-se en una habitació secreta tot esperant que els verins de les seves serps, que havien mossegat en Vorolog, fes efecte, encara que no sabia si ell mateix sobreviuria tanta estona.

Molt agraït amb els personatges, en Walthus els hi va obsequiar amb una de les seves capes i els va convidar a passar la nit,donant indicació als jugadors sobre com arribar al poblat dels llepa-gripaus.

Continuarà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada