4 d’abril del 2014

Jade Regent. Els Herois Aventurers

Ja hem començat a jugar la partida del Jade Regent que us havia comentat en un post anterior, encara que en breu posaré un petit resum del que ha esdevingut a aquesta primera sessió de joc, primerament m'agradaria fer una introducció dels personatges que hi participen.

En primer lloc tenim a Musashi Kaijitsu. Es tracta de un jove samurai, que pertany a una família que te els seus origens al llunya continent de Tian Xia i que forma part de la noblesa local de Sandpoint. En Musashi té una germana gran, la Ameiko, qui es la propietària de la taverna del Drac Rovellat. Membre de la ordre del Drac, aquest honorable guerrer es mostra preocupat per la seguretat dels seus aliats.
Musashi Kaijitsu, el samurai del grup, sempre disposat a defensar els seus companys

El segon jugador es Lady Ardunia. Es tracta de una paladina que segueix el codi de la deessa Iomedae. Ella és un dels dos Assimars que formen part del grup. Aquesta dama de noble esperit i en Musashi seran els encarregats de posar la força al grup.

L''altre Assimar es un jove rabassut anomenat Teku Rogüai del que poc a poc veiem detalls com que duu sempre que pot guans per tal d'amagar les cremades que te a les mans fruit de estranyes energies que hi emanen. Amb un cert poder curatiu, hem descobert que aquest oracle parla un idioma estrany en situacions d'estres.
Segons el seu jugador, en Teku té aquest aspecte

La coqueteria i la bellesa ens venen donades per l'Evea la Gata, una barda amb coneixements arcans que aprofita qualsevol superfície reflectant per retocar-se el maquillatge i revisar que segueixi ben pentinada. 
Evea la Gata. Sense comentaris

Per ultim, completa el grup en Tajo, un rogue que pot arribar a ser letal amb els seus kukris i que segur que ens donarà més d'una sorpresa, encara que degut a la seva experiència, es d'esperar que mostri que té habilitats força diverses.

En Tajo en acció. Un dibuix d'en Marc, l'artista del grup.

Des del meu punt de vista formen un grup força equilibrat, potser van una mica coixos en l'us de la màgia arcana, però sense cap mena de dubte el paper de la (bard) en aquest sentit pot compensar aquesta mancança. El que és segur és que m'ho passaré molt bé dirigint aquestos personatges al llarg d'aquesta senda d'aventures.

1 comentari:

  1. A veure com surt la cosa, el grup no té cap debilitat destacada, però el que destaca es que els sembla ser que els pjs seran prou afins uns i altres. ^^.

    ResponElimina