7 d’abril del 2014

Una patirol per comencar les vacances

Aquest proper dissabte els amics d'El Pati avancen una setmana la seva ja tradicional Patirol, la trobada bimensual dedicada a jocs de rol. Així dons, ens trobarem tots un altre cop amb ganes de jugar a jocs de rol a l'Ateneu Igualadí (mapa).


Per aquesta ocasió tenim dues sessions de joc, una pel matí que estarà dedicada en exclusiva a jugar partides de la Societat Pathfinder, organitzades en col·laboració amb la Pathfinder Society de Barcelona. La intenció es la de fer dos o tres taules per diferents nivells, adequant la oferta als jugadors que es presentin.

Per la tarde, a part d'alguna taula més de Pathfinder, també tindrem opcions per tal de jugar a altres jocs. Per una banda tindrem la opció d'endinsar-nos en el món d'en H.P.Lovecraft jugant una partida de La Crida de Cthulhu.

La segona opció serà una partida del joc publicat recentment per l'editorial Conbarba anomenat 3:16 Massacre en la Galaxia. Aquesta joc te una inspiració molt clara en obres de ciència ficció com Starship Troopers o Aliens, els jugadors formaran part d'un grup de marines espacials disposats a acabar amb els habitants d'un llunya planeta que amenancen el benestar de la Terra.
 

Soldat Vasquez (Aliens). Pot ser una bona inspiració per els jugadors de la partida de 3:16.
Si voleu participar a alguna d'aquestes partides, ho podeu fer mitjançant un missatge al fòrum del Pati o a l'esdeveniment del facebook creat per la ocasió. Si voleu participar a les taules de Pathfinder, cal també inscriure's omplint el formulari creat per la ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada