15 de maig del 2014

Actual Play. Jade Regent - The Brinewall Legacy (IV)

La història avança. Després del clímax de l'anterior sessió, ahir ens vam trobar amb un dia més tranquil. A partir d'aquest punt, spoilers del Adventure Path.

Els nostres herois tot just han arribat a Sandpoint i es troben a una sala privada de la Taverna del Drac Rovellat. Aquí recorden les seves aventures mentre van estudiant tot el botí que han anat trobant durant la seva aventura als aiguamolls. Després de decidir que venen i que es queden cadascun d'ells, Ameiko, la propietària del local entra en la sala i escolta atenta el relat de les seves aventures.

Un cop finalitzat el relat, Ameiko demana al seu germà que li deixi veure el wakisashi que duia el esquelet. Aquesta arma, esta decorada amb gravats d'ocells descansant sobre una branca. La Ameiko l'examina amb curiositat, fins que, veu que el mànec amaga un petit compartiment on hi ha un pergamí escrit en Tian. La llegeix i quan acaba, se la passa al seu germà Musashi amb cara de sorpresa.

En Musashi la llegeix en veu alta. Es tracta d'una carta escrita per en Rokuro Kaijitsu, l'avi de la Ameiko y en Musashi, dirigida al seu hereu. En ella demana disculpes per haver mantingut un secret que ha estat descobert per el destinatari. Li parla de que si els seus enemics no els han oblidat, possiblement no es tornin a veure. Li diu que ha retornat la caixa al cuidat d'en Kortum qui la ha de amagar dins de la tercera càmera secreta sota el castell de Brinewall. Anomena també que en Tsutamu ha de entregar-li la carta si acaba morint i indica al seu fill que, en aquest cas, marxi cap al sud i no torni mai més a Brinewall.

Desprès de llegir la carta, es fixen en diferents coses. Ameiko y Musashi saben que la carta va dirigida al seu pare. En Tsutamu era un samurai que feia la feina de Guardaespatlles d'en Rokuro. Brinewall es una ciutat situada al nord de Varisia, prop de la frontera amb els Regnes dels Reis Linnorm, que va ser destruida per una extranya tempesta unes setmanes més tard de la data que ve a la carta.

Ameiko li diu al seu germà que han de anar a Brinewall a investigar el que diu la carta i proposa anar amb la caravana d'en Sandru Vhiski. Tot i que en Tajo creu que per mar arribarien abans, Ameiko li diu que el passatge resulta prohibitiu i que amb en Sandru, treballant a la seva caravana, podrien anar practicament de franc.

Mentre fan els preparatius, els diferents personatges aprofiten el temps per fer petits regals a les seves amistats. Així, en Musashi ha demanat a Evea que escrigui un poema contant les seves aventures per la seva germana, en Tajo entrega per fi un sac de dormir amb les inicials S.A bellament bordades a la Shalelu, Lady Ardunia aconsegueix un vestit molt acolorit que regala a Koya qui es mostra entusiasmada per l'obsequi. Amés, Koya reb una caixa amb una serie d'ossos dins seu triats amb molta cura per en Teku per que els pugui fer servir en rituals d'endevinació. Evea per part seva, composa un poema èpic narrant les aventura que han viscut fa poc que deixa encisada a Ameiko. Malgrat que no tot son flors i violes i en Tajo té una petita pica-baralla amb Ameiko.

Finalment, i després que Ameiko financi una nova carreta a la caravana d'en Sandru, es posen en marxa. A la caravana viatgen a part dels cinc protagonistes, en Sandru, la Ameiko, la Shalelu, Koya i un parell de germans, anomenats Bevelek y Vankor. En Sandru asigna a tothom una tasca durant el viatge, posant-se en marxa de bon matí.

Els quatre acompanyants dels aventurers
El primer dia de viatge transcorre tranquil fins que al cap vespre es creuen amb una caravana que es dirigeix a Sandpoint. La caravana es mostra amigable i un cop intercanviats els saluts de rigor, decideixen passar la nit junts. Mentre en Tajo cerca companyia femenina i en Musashi es mostra més preocupat per evitar assalts durant la nit, la resta passan una nit animada en companyia dels Varisians. Durant la nit, l'Evea canvia la seva arpa per un violí, que tampoc sap tocar, amb un dels viatgers. Un cop la festa s'acaba, van a dormir, acomiadant-se a primera hora del matí.

El segon dia de viatge sembla que serà bastant tranquil, fins que en al travessar un congost son assaltats per un nombrós grup de goblins. Malgrat que en Tajo i la Shalelu, que van una mica avançats divisen els assaltants, no son a temps d'avisar a la caravana qui, en primer moment veuen com els goblins aconsegueixen de fer una mica de mal als carroatges. Malgrat tot, els herois reaccionen ràpidament i acaben per destruir els assaltants en un tres i no res.

La caravana, durant l'assalt goblin
El viatge segueix i la mateixa nit arriben a la vila de Galduria. Aquesta ciutat la vida gira entorn a l'Acadèmia del Crepuscle, una afamada escola centrada en la Màgia Tradicional Varisiana. En aquesta ciutat, i mentre en Sandru fa els seus negocis i demana reparar la carreta que va patir danys lleugers a l'atac goblin, Evea es mostra interessada en els tatuatges màgics tradicionals de Varisia i intenta imitar el seu disseny fent servir els seus cantrips de maquillatge. En aquest centres de tatuatges, algú li diu a Evea que si vol veure tatuatges impressionants ha de anar al nord i veure els Tatuatges tribals de les tribus Shoantis, els bàrbars que viuen al nord de Varisia.

Preguntant sobre el que tenen per davant, els hi diuen que a un dia de distancia trobaran la vila de Wolf's Ear. Aquesta vila havia estat un centre on habitaven homes llops i humanoides de mala vida, però que des que Magnimar va estendre la seva influència a aquesta zona aquests éssers van ser expulsats de la ciutat i ara es un lloc tranquil on viure. Per si de cas, en Tajo i l'Evea compren armes d'argent per el que pugui passar.

Al matí següent, han de matinar per tal d'arribar a Wolf's Ear el mateix dia. A unes poques hores del seu destí, es troben amb una caravana que ha estat atacada. Hi ha ferits i una de les carretes està en flames. La Koya i en Teku tenen cura dels ferits. Un cop recuperats, expliquen que van ser atacats per un seguit d'animals salvatges, que actuaven estranyament coordinats. En Teku examina alguna de les mossegades patides per els ferits i veu que podrien haver estat causades per homes-llop. Koya diu que cal que a la zona creix la planta anomenada acònit i que es coneguda popularment com a matallops. Koya els hi descriu la planta i els urgeix a que la vagin a buscar, mentre ella i els altres membres de la caravana es queden tenint cura dels ferits assegurant la zona.

Després de localitzar diversos exemplars de la planta matallops, divisen dos criatures que els assalten. La primera d'ella es un llop, però la segona de les bèsties, es posa a dos potes i intenta mossegar. En Musashi es desfà sense problemes del llop, en Tajo aconsegueix fer una petita ferida amb les seves armes de plata. Evea, després de veure que una de les seves fletxes rebota en el cos del home-llop, treu la seva daga de plata per atacar-la. En Teku decideix que el foc pot ser una bona arma contra l'assaltant i invoca el conjur mans ardents que amb prou feines pot ser esquivada per l'home llop. Finalment, quan Lady Ardunia veu que la seva espasa no es suficient per ferir aquesta criatura, invoca el poder de Iomedae i castiga el mal, acabant amb un certer cop d'espasa amb la criatura. Miraculosament ningú ha estat mossegat per l'home llop.

Amb quantitat de matallops suficient per tal de guarir els ferits, retornen a la caravana d'en Sandru.

Continuarà...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada