2 de juny del 2014

Actual Play. Jade Regent - The Brinewall Legacy (V)

Nova sessió d'aquest Adventure Path de Pathfinder. Poc a poc estem apropant-nos al final de la primera part de la campanya. En aquesta sessió ens va fallar el jugador que interpreta a Evea la Gata, la Barda del grup. Es notarà molt la seva baixa?

Un cop els herois retornen a la caravana d'en Sandru, despres d'haver derrotat l'home-llop i haver aconseguit quantitat suficient de l'herba matallops per tal d'ajudar a un grup de viatgers que havien estat atacats per aquestes criatures, la Koya es va encarregar de guarir-los poden seguir el seu viatge fins a Wolf's Ear on arribaren amb la nit ja entrada.

La següent etapa del viatge els ha de dur, en un parell de jornades fins al poble de Ravenmoor. El viatge és bastant tranquil fins que arribant al seu destí, la caravana es veu atacada per un grup d'Ogres que assalten ferotgement als viatgers. Malgrat que van poder repelir l'atac, la caravana va patir importants danys. Per aquest motiu, van arribar amb els carros molt malmesos Ravenmoor, on en Sandru amb la ajuda de diversos artesans locals contractats per la ocasió va haver de treballar durament durant 24 hores per tal de deixar les carretes llestes per el viatge.

Si un de sol ja impressiona, imagineu tot un grup d'assaltants. La caravana d'en Sandru ho va passar força malament per repel·lir l'atac dels Ogres.


Amb els carros ja llestos en Sandru els hi diu que aquesta es la darrera població que visitaran fins que arribin a destí, dons te intenció de donar un rodeig i no passar per Ridelport, dons no es fia de la mala reputació d'aquesta ciutat portuària. Ningú diu res en contra, ni tan sols en Tajo, qui es nadiu de la ciutat del gran arc.

Durant el viatge se les van haver de veure un grup de goblins i un grup d'assaltants pertanyents a les tribus Shoanti, els barbars que viuen a les regions més septentrionals de Varisia. Fora d'això el viatge transcorre tranquil, unicament es troben amb que el camí, a mida que s'acosten a Brinewall està en pitjor estat, però la bona feina dels membres de la caravana fa que puguin avançar sense gaires problemes.

Quan porten 15 dies de viatge, en Teku es dona compte que la Ameiko fa mala cara. Quan li pregunta Ameiko diu que es el cansament del viatge, que feia molt que no sortida de Sandpoint i que no esta acostumada a estar tant de temps vivint en una carreta. Malgrat tot en Musashi s'amoina una mica i no deixa de vigilar a la seva germana.

Un parell de dies més tard, amb Ameiko donant símptomes de cansament, arriben a un trencall on un vell cartell indica la direcció cap a Brinewall. Aquesta ciutat va ser abandonada 24 anys enrere, i ha agafat fama d'estar maleit, per aquest motiu els viatgers eviten apropar-se i el camí es resenteix. Poc a poc es van apropant a una zona boscosa, cada cop mes densa, fins que la vegetació impedeix que els carros segueixin avançant. Quan es disposen a seguir a peu, Ameiko li diu al seu germà "Aviat sabrem quin és el secret de la nostra familia". Tot just ha dit aquesta frase, i abans que en Musashi pugui dir res, Ameiko perd el coneixement.

Tant en Teku com la Koya miren d'atendre a la Ameiko, Poden veure que la Barda està en una especie de Coma induït màgicament i han de admetre que qualsevol tipus de curació queda més enllà del seu coneixement o poders. En Teku proposa que ja que l'estat d'Ameiko empitjorava al apropar-se a Brinewall, podien mirar d'allunyar-se per tal de veure si així es recupera. Tots estan d'acord i en Musashi puja a la seva germana a un carro, però a la que es comencen a moure, Ameiko pateix un seguit de convulsions que s'aturen en el moment que el carruatge deixa de moure's.

En aquest moment la Ameiko comença a susurrar algunes frases en Tian. En Musashi les sent i les tradueix als seus companys. Les frases que diu són
"Un tresor més enllà dels dos segells, dins la tercera cambra".
"Desconfieu dels ocells que, malgrat els seus desitjos, no poden volar".
"Una clau buscada es troba a les urpes del de les deu mans. La seva por és el vostre millor aliat".
"Aneu amb compte amb el cucut cornut. És al seu estimat silenci trencat on heu de cercar ajuda".
"L'avi espera en la foscor, però ha oblidat qui va ser".
Finalment creuen que es a Brinewall on trobaran tot l'entrellat, per aquest motiu, mentre que en Teku, en Tajo, en Musashi i Lady Ardunia continuen a peu fins a la ciutat, la resta del grup es quedara tenint cura de Ameiko i de la caravana.

A mida que s'aproximen a Brinewall poden veure la figura del Castell que domina tota la ciutat. Quan hi arriben, es troben amb un poble on la majoria dels edificis estan mig derruïts. Entre els més grans destaquen un vell far, on troben una antiga clau en mal estat, però que en Teku pot reparar gràcies a un dels seus Orisons, un antic temple de Desna que sembla haver estat profanat i una fabrica de vidre, semblant en disseny a la que la família Kaijitsu havia tingut a Sandpoint. A les restes dels molls es troben un drakkar mig enfonsat i poden veure el cos d'un Draco de Riu que sembla que ha estat mort per diverses ferides causades per una arma tallant. El vaixell dona la sensació que s'ha esfonsat fa poc temps, encara que de la seva tripulació no hi ha cap rastre.

Quan inspeccionen el cementiri es troben amb que, al contrari que el que passa a la resta del poble, en aquest punt l'herba és molt ben tallada i les tombes apareixen netes. En un racó del mateix hi ha un altar dedicat a Desna on hi ha una calze amb aigua que en Teku identifica com a aigua beneïda i fa beure una mica a en Tajo.

Durant la seva estada dins el cementiri coneixen a Spivey, petita criatura azata, clergue de Desna qui s'ofereix a guarir als aventurers i els hi explica el secret del calze. Aquest calze cada matí apareix ple d'aigua beneïda, sempre que no es mogui del lloc. Hi ha prou per omplir 3 flascons. També els hi demana si poden ajudar-la a mantenir a ratlla a les estranyes criatures que viuen al castell, un grup d'éssers amb  humanoides, però amb el cos cobert de plomes i aspecte d'ocells. Els hi diu que cada dia surten de viatge als boscos propers d'on portet tot tipus de criatures capturades vives.

Spivey una Lyrakien que serveix a Desna.
Desprès de parlar amb Spivey i agafar la restant aigua beneïda, es dirigeixen cap el castell de Brinewall. La porta del castell, malgrat estar tancada, es troba malmesa per el pas del temps i en Musashi no te cap problema en tirar-la a terra. Tan bon punt obren la porta, un parell de criatures com les que havia descrit Spivey i que es troben a la part superior de la muralla, a prop de la porta, comencen a xisclar. Al no veure una manera fàcil de pujar-hi decideixen entrar al castell. La primera en sortir al pati d'armes es Lady Ardunia, qui es troba amb una pluja de pedres provinent de l'altra banda del castell i que amb prou feines pot esquivar. Quan finalitza, veu un grup de homes-corbs que estan intentant tornar a carregar la catapulta amb la que acaben de disparar-li.

Mentre carreguen, els hi dona temps a tots d'arribar a una porta que hi ha al pati i que, malgrat estar tancada, la poden obrir amb la clau que van trobar al far de Brinewall. Aquesta porta els hi dona accés a un ampli saló amb les parets cobertes d'antics tapissos en molt mal estat i un tron de fusta situat al fons de la sala, on hi ha assegut una criatura d'aspecte sinistre que dona ordres a un grup d'homes-corb per que interpretin una obra de teatre. Tant bon punt Lady Ardunia veu a aquesta criatura, fa servir els seus poders de paladí per tal de castigar el mal. La criatura, ordena als seus actors que ataquin als aventurers i desapareix de la sala.

Qui es aquesta criatura que es troben a la sala del tron?


A aquest quatre homes-corbs, que van sense cap altra arma que les seves afilades grapes se'ls uneixen un parell més que venen del pati. Malgrat que poden enxampar desprevingut a en Teku i que lluiten ferotgement, entre tots no tenen gaires problemes per acabar amb ells. Ara arriba el moment de seguir explorant el castell de Brinewall.


Continuarà...

2 comentaris: