5 de juny del 2014

El dia 28 tenim una nova cita amb la Societat Pathfinder de Barcelona

Fidel a la seva cita bimensual, la Societat Pathfinder de Barcelona muntarà una jornada, i ja van quatre, per jugar a aquest joc de rol. La data per aquesta cita es el proper dia 28 de Juny a la botiga Goblintrader (Carrer Girona 25 de Barcelona).



Aquest cop, per primera vegada en els esdeveniments de Societat Pathfinder, serà una botiga qui col·labori amb la societat patfinder enlloc de ser un club de rol com havia passat en anteriors ocasions.

Encara que sembla ser que per qüestions de logística no es podrà arribar a les 20 taules del darrer cop, 10 per el matí i 10 per la tarda, la intenció es arribar com a 16 taules de joc. Amb aquest número de taules es possible que Paizo envii material que es sortejarà entre els participants. A part, els masters i jugadors que hi assisteixin tindran la opció d'obtenir boons especials per els seus PJ que només es poden aconseguir en aquest tipus de trobades.

Com sempre, tinc intenció de dirigir una partida i jugar una altra. Ara mateix estic pensant en dirigir una partida per a personatges de nivells 3-4, possiblement The Day of The Demon.

Ara bé, aquest no es l'únic esdeveniment que tindrem aquest mes de Societat Pathfinder en terres catalanes. El dia 15 s'està organitzant unes taules a Tarragona, del que no tinc gaire més informació. L'altra opció si no podem esperar fins al dia 28 es venir a Igualada el dia 21 per tal de participar a la Patirol, on, entre altres jocs, tindrem també la opció de jugar a Pathfinder.

Com podeu veure, tenim moltes opcions per jugar a Pathifnder aquest mes de Juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada