3 de juliol del 2014

Actual Play. Jade Regent - The Brinewall Legacy (VII)

Continuem avançant amb la exploració del Castell de Brinewall, que poc a poc va desvetllant els seus misteris. Aquest cop amb l'equip al complert sense baixes. Com els hi haurà anat? Com sempre, si voleu jugar aquest Adventure Path, us recomano que no seguiu llegint aquest article.

El primer que van fer, un cop derrotat en Kikonu va ser registrar el seu cos. Entre les seves possessions destaquen dos elements, el primer es el seu Kusarigama, que resulta ser màgic i que un cop al dia es pot fer girar sobre el cap per tal d'invocar una abella gegant que seguirà les odres de qui l'invoqui. El segon element que crida l'atenció es un disc que porta gravat una imatge del Castell de Brinewall iluminat per la llum del sol.

El combat amb l'harpia i en Kikonu va deixar exhausts els aventurers, així que van decidir anar al cementiri de Brinewall, per tal de descansar sota la protecció de la Spivey. Allà descansen sense problemes. En Teku aprofita per tal de recol·lectar aigua sagrada del altar dedicat a la deessa Desna. Spivey els felicità per la bona feina i els anima a seguir netejant el Castell.

Spivey, una aliada inesperada a la ciutat abandonada.
Després de descansar, es tornen a dirigir al castell. decideixen anar planta per planta i netejar el castell. Durant la seva inspecció s'han d'enfrontar als habitants actuals de la fortalesa. Entre ells destaca sense cap mena de dubte un waight que els sorprèn mentre exploren el primer pis. Malgrat que sembla que les armes normals no els hi fan mal, tenen la sort que entre en Teku i l'Evea s'il·luminen i recorden l'aigua beneïda que els hi va proporcionar la Spivey. Gracies a això el combat amb la criatura es decanta a favor dels aventurers.
Aquesta criatura, els va fer suar una estona.

Un cop acaben amb ell, veuen que les armes i armadures són reals. Sense cap mena de dubte el més curiós es el casc que portava, que te forma de drac alat. Segur que te alguna llegenda associada, però ningú es capaç de recordar quina és.

Durant l'exploració es troben també amb una família d'ogrekinds, uns quants troglodites, que fan que algun dels aventurers pateixi nàusees causades per la ferum que generen aquestes criatures, un estrany insecte de grans dimensions. També s'han d'enfortar amb una criatura faèrica capaç de moure's a gran velocitat i que ha fet seu una sala del castell convertint-la en el seu laboratori, tot ple de criatures conservades de les més diverses maneres. Malgrat el seu moviment i la seva invisibilitat, en Teku va poder llençar un encanteri que va fer que la criatura s'estires al terra.

La seva exploració els va dur a l'antic temple de Desna del castell, ara profanat i dedicat al culte de Pazuzu, on un clergue d'aquest deu els estava esperant. La sorpresa la van trobar quan van sentir els plors d'un nen provinent d'una habitació tancada. Quan hi entren es troben una especie d'esquelet petit que no deixa de emetre un so semblant als plors. A part, les seves mossegades causen que les seves víctimes caiguin víctima de la fatiga. Quan es poden desfer de la criatura, troben les restes d'un nen, amagat dins un armari. Decideixen que, cal donar sepultura a aquest nen. Tant bon punt sigui possible, el duran al cementiri de l'Spivey per que reposi en pau.

Els seus plors van estar a punt d'enganyar als aventurers.
Durant la seva exploració, es van trobant també amb restes d'una antiga batalla. En alguna sala, poden deduir, per les taques de sang i les marques a la pared, que algú va fer servir una arma de tall de grans dimensions, possiblement una gran destral o una arma similar. Aquest fet es veu reforçat per la presencia en una sala plena de fongs de restes d'ossos humans amb marques produïdes per armes molt afilades.

La darrera sorpresa que es troben es que en un parell de punts del castell, les taques de sang de les parets comencen a moure's fins a formar la forma fantasmagòrica de uns guerrers sagnants. Poc segons després d'animar-se es fonen sense deixar cap mena de rastre.

Tot això es el que han trobat als nivells visibles del castell. També han vist un parell d'escales que baixen al subterrani del castell. Per quina banda decidiran seguir la seva inspecció?

Continuarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada