7 d’octubre del 2014

VL i altres cosetes

Hola, torno a escriure una mica a aquest blog, que feia dies que el tenia abandonat. Entre l'estiu i un canvi de feina, he estat una mica desconnectat del món lúdic. Se que tinc pendent posar el que ha passat a les darreres sessions del jade regent, on hem seguit jugant i la cosa està calenteta. Però com diuen a les pelis de Conan, aquesta es una altra història.

El que us volia comentar és el següent. Com ja sabeu, he estat colaborant sempre que he pogut amb el haco i companyia per tal de tirar endavant la Pathfinder Society a casa nostra, sempre des de un segon pla. Ara bé, coincidint amb l'inici de la sisena temporada de la campanya, en Haco em va proposar que ja que els ajudo, que ho faci directament en primer termini oferint-me que acceptes el "càrrec" de Venture Leutenant.

Això vol dir que des de ja fa alguns dies, sóc un dels coordinadors regionals de la Pathfinder Society a casa nostra. Ara mateix som cinc persones (en Haco coma Venture Capitan i en Gus, el Marc, en Guillem i Jo com a Venture Leutenant) que intentem difondre aquest joc per casa nostra.

Espero tornar a escriure aviat!

2 comentaris: