12 de gen. 2015

I un bon dia...

I un bon dia obro el blogger i em dono compte que porto gairebé mig any sense escriure'n res. I llavores penso, per que vaig obrir això? La idea era parlar de jocs, però darrerament el meu temps lúdic ha estat invertit només en un tema, la Societat Pathfinder. Si que he juguat a alguna coseta més, però aquestes han estat testimonials, com a molt per donar unes primeres impresions i poca cosa més. Jocs com el Chez Geek o el Eldrich Horror han passat per la meva taula.

Per altra banda, la partida de Jade Regent ha seguit el seu ritme, i hem acabat la segona part de les 6 que consta aquesta campanya. Hem tingut una baixa a les nostres files, dons el jugador que es posava en la pell de de Lady Ardunia ha hagut de canviar de domicili per motiu de feina. Malgrat això, hem seguit sent 5 jugadors dons hem incorporat en Mohinder, un Magus que ha aportat molt de coneixement arcà al grup. Malauradament el jugador que duu en Mohinder està a punt de ser pare i possiblement les seves obligacions familiars l'obliguin a deixar el grup.

Suposo que aviat escriuré alguna cosa d'aquesta campanya, centrant-me en les regles casolanes que farem  servir per la caravana, dons les que hi ha son massa fredes i no acaben de agradar-nos.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada