9 de febrer del 2015

Actual Play. Jade Regent - The Hungry Storms (I)

Reprenem el relat de la campanya Jade Regent. Com va sent habitual, aquest post pot fer spoilers del contingut de la campanya. Esteu avisats.

Els nostres aventurers decideixen emprendre el viatge cap al Nord, per tal de travessar la corona del món i arribar el més ràpidament possible a Minkai, per tal de reclamar el tro que legítimament correspon a Ameiko. Abans de sortir preparen convenientment la caravana i aprofiten els serveis d'en Ulf Gormundr, a qui van rescatar de les mans de les Ombres Nocturnes i qui te gran experiència com a guia seguit la ruta Aganhei que els portara a través dels gels nòrdics fins al llunya continent de Tian.

Ulf Gormundr, el guia que ha de dur els nostres aventurers per la ruta d'Aganhei


A la caravana viatjaran en Sandru, l'Ameiko, la Koja, la Shalelu, en Tajo, en Teku, en Musashi, l'Evea el ja Citat Ulf i en Mohinder, un Magus d'origen Keleshita, que s'ha unit recentment a la partida. Ja fa dies que Lady Ardunia va rebre la crida de Iomedae i va abandonar als seus companys de viatge.

El viatge comença força tranquil, malgrat un mal encontre amb un grup de Skalds qui van pensar que la caravana d'en Sandru seria una pressa fàcil per ser assaltada. Greu error. En molt poc temps els cinc aventurers van desfer-se dels assaltants i van poder seguir el seu viatge sense problemes.

El camí els porta fins al peu de les muntanyes Rimethrist, molt a prop des d'on la branca que ve de Kalsgard de la ruta Aganhei s'ajunta amb la que ve del Regne dels Reis Mamuts. Seguint una vall intenten seguir endavant, encara que el seu avanç es veu frenat per una forta tempesta de neu que no deixa de caure durant tres dies, fet que enderrereix l'avançament. Un cop passada la tempesta, la neu caiguda durant aquests dies, molt tova encara fa que la caravana no pugui avançar tot el ràpid que es volia.

Un cop deixades enrera les muntanyes Rimethrist, una veu llunyana, amb aspecte esperitual els advertia de no deixar el camí. Al cap d'unes hores, divisen a la llunyania un gegant que, acompanyat de la seva mascota, un gegantesc llop d'hivern. La seva amenaçadora presencia, i l'estrany de les veus que havien sentit fa que els nostres herois decideixin seguir per el camí marcat.

  
Un parell de dies més tard, la caravana deixa enrere al gegant de gel per descobrir horroritzats que les provisions que porten a la caravana s'estan fent malbé. Hi ha una bona part que s'han espatllat i que es veuen obligats a despendre'ns. En Teku i la Koja es posen a treballar i fent servir els conjurs màgics que coneixen aconsegueixen evitar que la descomposició del menjar vagi a més. Malgrat tot, decideixen aturar la caravana un parell de dies per tal de realitzar una partida de caça. Els bons ulls del Musashi aconsegueixen segur el rastre d'un ramat de Rens que els hi proporcionarà carn per seguir el viatge.

En aquest punt, en Ulf els hi diu que poden seguir la ruta d'Aganhei, que bordeja els boscosos turons de Gaarjuck o be, si ho prefereixen, poden creuar aquestes colines seguint una drecera que coneix i que els permetrà guanyar 3 dies de viatge. Com que aquesta drecera serà un camí més discret per els viatgers i a part, els permetrà recuperar el temps perdut, decideixen anar per la ruta dels boscos.

Continuarà


1 comentari: