9 de febrer del 2015

Actual Play. Jade Regent - The Hungry Storms (I)

Reprenem el relat de la campanya Jade Regent. Com va sent habitual, aquest post pot fer spoilers del contingut de la campanya. Esteu avisats.

8 de febrer del 2015

Actual Play. Jade Regent - Estat de la campanya

Volia recuperar el diari de la campanya del Jade Regent, però com que fa bastant temps que no els vaig actualitzant, ara em trobo amb que tinc un forat de unes quantes sessions de les que ho he dit res. El que puc dir es el seguent.
  • Hi ha hagut un canvi en la alineació titular. El jugador que havia darrera de Lady Ardunia ha hagut de deixar la partida per un canvi de domicili i ha estat sustituida dins el grup per Mohinder, un Magus d'origen Keleshita que aporta una nova visió al joc.
  • Hem acabat el segon mòdul, en el que s'ha recuperat l'espasa ancestral de la família Amatatsu i s'ha derrotat a les Ombres Nocturnes, un grup d'assassins al servei dels Oni de les Cinc Tempestes i que operaven a la ciutat de Kalsgard, lloc on en Rokuro Kaijitsu va haver de vendre l'arma ancestral de la seva família per tal de poder pagar el seu viatge cap l'exili.
  • Durant la seva missió els membres de la família Amatatsu, han derrotat un dels Onis de les Cinc tempestes, la Kimandatsu, que es feia passar mitjançant mètodes màgics per la Thorborg Silveskorr, la lider d'un gremi de remers de gran influència a Kalsgard.
A partir d'aquest punt, reprendre el diari de la campanya, encara que malauradament quedarà un forat en ella. Hem jugat un parell de sessions que en breu resumiré en aquest espai.