14 de març del 2017

Rol a Sant Sadurní d'Anoia

El proper dia 8 d'abril els amics del Refugi organitzen unes noves jornades de Rol a Sant Sadurní d'Anoia.


Aquestes jornades començaran a les 10 del matí i tindran joc a l'Index de Sant Sadurní, al carrer Pompeu Fabra, 34 (Mapa). En aquesta ocasió faran també un torneig de Catán que és classificatori per el nacional que s'ha de celebrar a Madrid.

Encara que no s'han anunciat quins jocs de rol s'oferiran, jo ja us puc avançar que m'he ofert com a Màster. La meva intenció és la de poder dirigir una partida de Savage Worlds, en concret de la ambientació ETU.


East Texas University és una ambientació creada per el joc Savage Worlds en la que els jugadors es posen a la pell d'un grup d'estudiants universitaris que cursen els seus estudis a aquesta universitat Texana. El que no saben es que a la regió on es troba aquesta universitat passen fenòmens estranys. Per tant, els PJ es trobaran que a part d'assistir a classe, fer els seus exàmens, anar a festes o participar en les activitats extraescolars típiques d'una universitat americana, hauran de aclarir successos fora del que es normal, lluitar amb dimonis, trencar encanteris, ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada