21 de juliol del 2018

ETU : Diari de campanya (I)


Aquests darrers mesos he estat dirigint Degrees of Horror, la point plot campaign publicada per 12 to Midnight per la seva ambientació East Texas University. Aquesta campanya, com sol ser habitual en les point plot campaign ens defineixen una serie de esdeveniments que han de ocórrer al llarg dels 4 anys que durarà l'estada d'un estudiant a aquesta universitat, però deixant espai per poder posar històries de collita pròpia donant una mica més de vida a la campanya.

Val a dir que la campanya la juguem als dilluns de rol del Pati d'Igualada, sessions que tenen caràcter obert i que han fet que hi hagi hagut una certa rotació de jugadors.

Els Protaginistes.

 

Will Turner.

 

El primer dels protagonistes de la història és en Will. Es tracta d'un jove que ha orientat la seva carrera cap a una escola d'oficials de l'exercit americà i que ara està realitzant els estudis de capacitació per la reserva d'oficials. Es molt hàbil en combat. El seu codi d'honor i la seva lleialtat estan fora de tot dubte, encara que això ja li ha dut algun problema.



Es molt impulsiu i fruit d'aquests impulsos va venir un viatge a Las Vegas on es va casar amb la seva chicota, la Missy Jordan.

Alyssa O'Hara.

 

 La Alyssa es una noia texana que està estudiant Veterinària. Potser no es la noia més llesta del campus, però la seva seguretat i el seu caracter alegre fa que caigui bé a tothom. La seva personalitat ensisadora i el seu atractiu ja han obert més d'una porta a tots. Durant aquest primer any ha estat treballant en un conegut bar d'esports com a cambrera sense.

La Alyssa durant un vespre qualsevol a la feina.

 

En el aspecte sentimental, la seva mare està obsessionada en que ha de conèixer a un noi o se l'hi passarà l'arròs. Ella, sense dir res, ha iniciat una relació amb el Jackson, l'ajudant del professor GlenMac.

Courntey McGregor.

 

Es tracta d'una noia una mica rareta. Com la Alyssa, sempre està més pendent de sortir de festa que dels seus estudis de Belles Arts. Treballa en una petita llibreria de vell, ha mostrat molt interès per els fenòmens ocults i paranormals. Malauradament, la jugadora que hi ha darrera de la Courtney ha hagut de deixar la campanya.

Josh Briefmann.

 

El Josh es el geek del grup. Un mestre amb els ordinadors de memòria prodigiosa que fa que retingui molt de coneixement. Va coneixer a la Alyssa i el Will a meitat de curs i han acabat fent una bona amistat.

Tot va començar...

... dunat la reunió de principi de curs, on els protagonistes de la història van evitar que una explosió, fruit d'un extrany ritual, acabes amb la vida dels estudiants de primer any de la ETU. Aquell dia van coneixer el professor GlenMac i el seu ajudant Jackson Green, amb qui la Alyssa va iniciar una relació. Aquell dia també van coneixer a la Nina, un fantasma atrapat al poliesportiu de la universitat.

Dies més tard, la Nina va guiar als jugadors fins a una creu amagada a la sala de trofeus del poliesportiu de la Universitat. Es tracta d'un punyal camuflat com a creu i que resulta ser un poderós amulet per qui el porti, però amb un preu associat. Cada nit, un mussol es presenta alla on sigui la creu intentant entrar a la habitació. Normalment acaba donant-se cops varies vegades contra la finestra abans de desaparèixer. Un cop els nois van recuperar la creu, la Nina va descansar en pau.

En GlenMac va posar en contacte als aventurers amb la Margaret Weiss, una noia que afirmaba que s'estava obrint un portal cap a un altre món dins les instal·lacions de la ETU. Els va demanar que trobessin els materials necessaris per poder realitzar un ritual que evites la formació d'aquest portal. Malauradament, tot i que van aconseguir tancar el portal, un parell de criatures extranyes van poder entrar. La Margaret i el Will van quedar greument ferits duant aquest encontre.

Afortunadament, encara que en Will anava amb un braç inmobilitzat per les ferides, uns dies més tard van aconseguir aturar a aquestes criatures. Aquí va ser clau la actuació del Josh, qui intrigat per la extranya actitut d'en Will i la Alyssa, els va seguir i va veure espantat la presencia de aquests dimonis. Fruit de la por, va treure forces no se sap d'on i va acabar amb una d'elles. Això va fer neixer una amistat entre els tres que els va dur a seguir amb les seves aventures.

El moment més delicat el van viure quan, investigant les estranyes aparicions que es donaven a casa d'una advocada amiga del GlenMac, van descobrir que es tractava de les victimes d'un camp d'extermini Nazi que havien quedat en llibertat, després que el veí d'aquesta dona morís i sortís a la llum que en realitat era un important científic alemany que duge a terme experiments amb els presones d'un camp d'extermini i que havia aconseguit fugir de la justícia. Malauradament les seves investigacions van acabar quan van ser sorpresos per un forense local qui anava darrera dels treballs del difunt. La cosa va degenerar en un tiroteig on en Will i la Alyssa no van tenir cap altra opció que matar al metge forense. La policia va arribar massa ràpid i els va detenir.

El fet que aquest forense estigues darrera de una organització neonazi, va fer que la fiscal del districte els oferís un tracte. Ella retiraria els càrrecs si aconseguien extreure el seu fill d'una secta que l'havia captat. Van aconseguir treure el jove de la secta guanyant no només la seva llibertat, sinó un important contacte a Pinebox.

A part d'aquestes aventures, hi ha hagut d'altres de menys transcendentals per la història. A la darrera d'elles, tot just acabant el primer curs, la Alyssa va rebre una trucada del seu xicot, el Jackson qui va dir que havia descobert una cosa molt greu. Abans de que poder dir de que es tractava, algú va rebentar la porta del pis del Jackson. La darrera cosa que va sentir la Alyssa van ser uns trets. Quan van arribar al pis del Jackson, la policia ja hi era. Tot i això els van deixar entrar al pis un cop la policia va acabar la seva feina. Però a la policia se'ls hi va escapar unes extranyes punxes que els jugadors van reconèixer com les d'una estranya criatura, coneguda a la ciutat com el Boogeyman, amb la qui ja havien tingut contacte el primer dia de curs. Espantats van seguir les pistes de trucades de emergència on parlaven que s'havia vist el Boogeyman. La policia es va pendre aquestes trucades a broma, fet que van aprofitar la Alyssa y el Will per pasar a la acció. Van localitzar el Boogeyman qui havia ferit una dona que portava credencials de la Sweet Heart Fundation, una fundació dedicada a la investigació genètica. Van acabar amb la criatura. Al dia seguent, la Alyssa va rebre on hi havia un fotografia i una nota. La foto era d'un grup d'estudiants on es veia la Nina Castle, el fantasma que havien conegut. La nota, que la Alyssa va veure que estava escrita amb la lletra del Jackson, deia "Manteniula en secret, manteniula segura".






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada