1 de desembre del 2018

Beasts and Barbarians. Talyria Filla d'Epta.

Deixeu-me que us presenti la història de Talyria, una amazona dels Dominis del Mar del Terror, un personatge del món de Beasts and Barbarians. Aquest es el primer personatge d'una sèrie que aniré penjant al blog durant les properes setmanes. Podeu descarregar la seva fitxa des d'aquest enllaç o des de la plana de descarregues del blog.



Talylira va néixer a Asacia, l'Illa de les Amazones. Tal i com és costum entre el seu poble, des de molt petita va ser criada per la Comunitat de l'Illa. Durant aquest període de temps va tenir molta  importància a la seva vida la presencia de la seva germana gran Vella, qui va ser alhora guia y protectora de Talyria durant el dur procés d'aprenentatge.

Quan va arribar a la majoria d'edat, Talyria y Vella eren una parella implacable, fet que va fer cridar l'atenció d'Andorra, la capitana del vaixell la Sirena Negra, una de les naus que patrullen la desembocadura del Riu dels Elefants cercant i perseguint naus pirates procedents de Els Dits.

Durant dos anys, la Sirena va sortir victoriosa de nombrosos encontres amb els pirates. Ara bé, la seva bona feina va molestar massa a algú a La Cala i des d'aquesta amagada base pirata van posar preu al cap d'Andorra. El resultat va ser que un maleit dia, una petita flota pirata va localitzar, abordar la Sirena en una desigual batalla. Talyria va lluitar amb valentia però no va poder evitar que un cop d'un dels pirates la fes caure a l'aigua. Des de allà va veure com els pirates mataven a Andorra y capturaven a algunes de les seves companyes, entre elles la seva germana, abans d'enfonsar la molt danyada Sirena Negra.

Va sobreviure com va poder, agafada a un tauló de fusta que havia format part de la coberta de la Sirena Negra fins que un parell de dies més tard, quan havia abandonat tota esperança de sobreviure, va se rescatada per una altra patrullera amazònica. Després d'aquest episodi va jurar no descansar fins trobar la seva germana, deixant erera la seva vida entre les seves germanes i sortint al perillós món confiant només en la seva espasa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada