16 de desembre del 2018

Beasts and Barbarians. Duquesa Skava.

Ara els el torn per el segon personatge amb un rerefons arcà d'aquesta serie. Es tracta d'una fetillera originaria de Tricarnia nascuda dins d'una família noble d'aquesta regió. Teniu la seva fitxa en aquest enllaç. Recordar-vos que teniu les històries d'aquests personatges seguint l'etiqueta BnB Pregens  d'aquest blog.


A la casa on es va criar Skava mai no va faltar de res. Va creixer a la major de les abundàncies, rodejada d'esclaus disposats a satisfer tots els seus desitjos. Al mateix temps, la seva família, sempre orgullosa de les seves arrels Keronianes, la van introduir als secrets arcans que acompanyen el seu llinatge des de temps  de l'Imperi del Terror.

Quan va ser prou gran, la seva família la va guiar en la realització d'un macabre ritual on es va sacrificar una esclava, que havia estat la seva companya en els jocs infantils, i van fer servir la seva sang per beneir un bàcul coronat per una antiga pedra negra. D'aquesta manera Skava va apendre que el veritable valor d'aquells que no posseeixen sang Keroniana, al mateix temps que obtenia el seu bastó, simbol del seu poder.

Convertida en una jove atractiva de pell pàl·lida, Ara Skava es disposa a iniciar un viatge on aconseguir augmentar el seu poder.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada