8 de desembre del 2018

Beasts and Barbarians. Saare.

Tercer personatge per a Beasts and Barbarians, l'ambientació d'espasa i bruixeria per Savage Worlds. En aquest cas és tracta d'una jove criada a Jalizar, la ciutat dels lladres, acostumada a valer-se per si mateixa als carrers d'aquesta perillosa ciutat. Aquí teniu l'enllaç per descarregar aquesta fitxa. Podeu veure altres històries de personatges d'aquesta ambientació salvatge seguint aquest enllaç


Ara fa nou anys, Saare era una nena alegre sense cap altra preocupació mes enllà de triar a quins jocs jugar amb els seus amics. Tot això va canviar quan les tropes Valkies van assetjar Jalizar, la seva ciutat natal. Pocs mesos després d'iniciar-se el setge, el pare de Saare, que estava defensant les muralles de la ciutat va caure víctima d'una fletxa Valkia. Als pocs dies la seva mare i ella van haver de deixar la seva llar, sense cap altre opció que viure al carrer. El fred, la fam i la tristesa van fer que la vida de la mare de la Saare s'apagues en poques setmanes.

A partir d'aquell dia la Saare ha hagut de valdres per ella mateixa, fent petits treballets i prenent prestat una mica d'aquí i una mica d'allà, fins a arribar a ser una ombra atenta a qualsevol oportunitat, ja sigui legal o no, de guanyarse unes llunes.

Malauradament fa uns pocs mesos, la Saare va entrar a robar a la casa d'un ric mercader que estava sota la protecció del gremi de lladres de la ciutat. Aquesta acció ha fet que el gremi ofereixi una petita recompensa a aquell que la porti a la seva presencia per demanar-li explicacions. Per aquest motiu, la Saare ha decidit deixar la seva ciutat natal per tal de trobar algún lloc més tranquil i més profitós per la seva economia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada