15 de desembre del 2018

Beasts and Barbarians. Telario Fagus

Un nou personatge per a aquesta saga. En aquest cas es tracta d'un membre de les falanges de ferro, l'antigament temut exèrcit de l'Imperi del Ferro, ara en franca decadència. Les falanges de ferro són els cossos d'infanteria pesada de l'Feberterra. Fortament armats i cuirassats amb ferro, van ser el principal motiu de l'expansió territorial d'aquesta ciutat. Teniu la fitxa llesta per jugar aquest personatge a aquest enllaç.




De molt petit, Telario estava fascinat amb les desfilades de les legions del ferro. Veia el seu moviment coordinat com una mostra de la perfecció. A mida que anava creixent, també ho feia la seva fascinació per l'exercit, de manera que, un cop va tenir l'edat reglamentaria, es va allistar.

Ara bé, aquests son temps foscos per les legions del ferro i estan molt lluny del esplendor de temps passats. Les recents invasions valkies han deixat al descobert les febleses de l'infanteria pesada, obrint la porta a unitats auxiliars formades per bàrbars, no gaire acostumats a la disciplina i tàctiques tradicionals a les falanges de ferro.

En Telario també es va desesperar quan va veure que el seu Estrategos no era una persona amb experiència militar si no que es tractava del nebot inútil d'algun noble que va pagar una bona quantitat de diners per tenir al seu protegit davant d'una Falange. El resultat es va veure clarament al camp de batalla on la XV Falange a la que pertanyia en Telario va patir una gran quantitat de baixes. La cosa no va anar pitjor perquè uns quants soldats amb experiència, entre ells el mateix Telario, es van encarregar d'organitzar els seus companys davant de la incapacitat mostrada per els seus superiors.

Aquesta mala gestió de la batalla i el fet que l'Imperi cada cop trigui més en pagar als seus soldats han fet que en Telario decideixi abandonar la falange i intentar iniciar una nova vida fora de l'exercit.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada