17 de març 2014

Actual Play (o casi). Jade Regent

Fa uns dies en Gus, un dels VL de Societat Pathfinder de Barcelona, em va proposar si volia dirigir un Adventure Path per Pathfinder. La idea inicial era fer The Rise of the Runelords, una campanya que ell i jo havíem estat jugant plegats fins que les obligacions de la vida diària ens van deixar sense màster  o bé jugar Kingmaker, que tenint una estructura més oberta, haviem llegit molt bones crítiques. Al final he acceptat la seva oferta, però per motius que no venen al cas, al final ens em decidit per jugar el novè AP de Pathfinder anomenat Jade Regent.Al final serem quatre jugadors més jo com a màster qui seguirem aquesta campanya. Existeix la possibilitat de fer lloc a un cinquè jugador. La història de Jade Regent comença poc després dels fets que tenen lloc dins el mòdul We Be Gooblins!, un dels mòduls més divertits que he jugat en molt temps. La trama s'iniciarà a la ciutat de Sandpoint, la mateixa on s'inicia The Rise of the Runelords. Els PJ però abandonaran de seguida la seguretat de Varisia per tal de viatjar a la llunyana terra de Tian Xia, una regió del mon de Golarion que s'inspira en una barreja de Japó feudal i Xina imperial.

Pel que fa a la creació de PJ ens basarem en la manera que es fa a la Societat Pathfinder, però amb algunes diferencies.
  • Els jugadors tindran 20 punts per comprar les seves característiques (campanya d'alta fantasia)
  • Disposaran d'un fons inicial de 150 monedes d'or per gastar com ho creguin oportú
  • Cada PJ tindrà dos Traits inicials, però un d'ells ha de ser obligatòriament un trait de la campanya. Aquests traits es poden trobar a la Guia del Jugador, descarregable gratuïtament des de la web de Paizo.
  • A nivell de races, farem servir les del llibre bàsic, encara que com a màster estic obert a les propostes del jugador.
També vist el punt d'inici i final de aquesta senda d'aventures pot ser interessant fer servir com a rerefons manuals com Varisia Birthplace of Legends, que fa referència a Varisia, punt d'inici de la campanya o Dragon Empires Gazetteer o Dragon Empires Primer que es centren en les regions orientals de Golarion.

En aquesta campanya les relacions amb quatre PNJ principals son molt importants, existint un sistema que mesura el grau de amistat / rivalitat que els PJ tenen amb ells i que atorga beneficis als jugadors a mida que la relació es fa més intensa. Entre aquestes hi ha punts d'experiència addicionals, boons, possibilitat de romanços, ... Els traits de campanya serveixen precisament per vincular un PNJ a cadascun dels jugadors.

Els quatre PNJ amb els que els jugadors tenen inicialment una rel·lació són
  • Ameiko Kaijitsu. Propietària de la Taverna El drac rovellat, membre de la noblesa local i aventurera retirada.
  • Koya Mvashti. Una sacerdotessa de Desna d'avançada edat.
  • Sandru Vhiski. Propietari d'una caravana, antic company d'aventures de Ameiko.
  • Shalelu Andosana. Una elfa coneguda per ser la protectora de Sandpoint.
El proper pas serà crear els personatges. Ja donaré detalls quan els tinguem creats, encara que tinc un parell de pincellades d'alguns d'ells.. A partir d'aquí, tocarà preparar la campanya i començar a jugar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada