7 de desembre del 2018

Beasts and Barbarians. Atrio Gratius

Segon personatge pregenerat per Beasts and Barbarians. En aquest cas es tracta de Atrio Gratius, un jove mestre del lotus que cerca ampliar el seu poder. Podeu descarregar la seva fitxa de personatge des d'aquest enllaç. Podeu descarregar tots els personatges des de la plana de descarregues.


Atrio va néixer a una petita aldea situada a les fèrtils planures de Sirantia dins una família humil que posseïen un petit vinyer. Prop d'aquest poblet, vivia també un ancià anomenat Tranius, qui era un sabi coneixedor dels secrets que s'amaguen als lotus que creixen a aquella regió. Aquest home, que era a l'hora respectat i temut, vivia de assistir amb la seva màgia a la població local. Des de ben petit el petit Atrio va mostrar curiositat per els preparats que feia l'ancià. Aquest, al vuere que Atrio tenia una ment brillant va decidir adoptar-lo com a deixeble.

Malgrat que inicialment la família Gratius es va oposar, van acabar per acceptar que el millor per el seu fill més petiti era deixar que seguís el seu propi camí.

De la mà d'en Tranius, n'Atrio va aprendre els secrets de l'alquímia del lotus, aprenent a distingir les diferents variants d'aquesta planta i coneixent com extreure de elles tota classe de beneficis. Amb el temps però, va veure que el seu aprenentatge no era prou per calmar la seva sed de coneixements, així que, seguint les indicacions del seu mestre, va començar un viatge que tenia per objectiu arribar a Gis, la ciutat dels alquimistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada