4 de febrer del 2020

Històries de Barcelona - Introducció.

Al Pati hem començat una campanya rolera de "Sombras Urbanas" un joc de fantasia urbana, portat al castellà per Nosolorol, on criatures sobrenaturals i els mortals lluiten per controlar la ciutat. A nivell mecànic, és un joc que fa servir el motor d'Apocalypse World.



El primer que hem fet ha estat decidir en quina ciutat transcorre la nostra història. Per proximitat, hem decidit jugar a una versió alternativa de la Barcelona actual. En aquesta primera entrada presentarem als protagonistes de la història.

Els Personatges

 

Olívia (Ganlan Sé / 橄欖色)


Tot i haver nascut a Xina, la família de la Olívia es va traslladar a Barcelona. Ara als seus 38 anys te una botiga de espelmes i teràpies naturals tocant la Plaça Tetuan. A aquesta botiga hi treballa també la Lee, una cosina per part de pare de 25 anys.

La Olívia ha heretat de las seva mare el Do. Aquesta habilitat, que es transmet a la filla primogènita de la família de la Olívia des de fa més generacions del que poden recordar, permet veure a la Olívia, i a les seves avantpassades, el futur. En ocasions fa servir un I Ching per canalitzar les seves visions, però de vegades aquestes visions se li manifesten de espontàniament.


Una visió recurrent la ha estat perseguint darrerament. En ella es veu com un home abusa d'un nen. Sense cap mena de referencia, mes enllà de sentir als budells que es una visió del futur, ha decidit fer el possible per evitar-ho.

Horou


La Horou no pertany a aquest món. Es una fada de la tardor, de les que s'encarreguen de fer que madurin els fruits d'aquesta estació i de portar els vents freds que anuncien l'inici de l'hivern. La Horou està a Barcelona de vacances, gaudint d'allò més dels dolços que troba per aquesta ciutat. També ha vist que als Barcelonins, com a la majoria dels humans, els agrada jurar i desitjar coses que no tenen. I això diverteix a la Horou, que troba d'allò més llaminer ajudar als mortals a aconseguir els seus desitjos. A canvi d'un preu, per suposat.

La seva arribada a Barcelona fa cinc anys va ser d'allò mes moguda. La llum del portal per on va arribar a aquest món va distreure a un camioner de repartiment que circulava per les rondes de Barcelona. Quan es va donar compte el camió ja havia travessat la mitjana per estimbar-se contra un taxi que circulava en aquells moments per la ronda.

Ara viu a Ciutat Vella, i el record del accident de la seva arribada encara la persegueix.

Emily


Fa cinc anys, Emily era una mare de 30 anys d'un nen de dos anys anomenat David. Feia poc que el pare de la criatura, el Marc, l'ha havia deixat per una altra dona. Compaginava la seva labor de mare amb la seva feina de taxista a Barcelona. Fins que una nit, circulant per les rondes, un camió es va saltar la mitjana i es va estimbar contra el seu taxi.

El seu esperit es va resistir a deixar aquest món per que en el fons del seu cor sabia que havia de cuidar del seu petit. Des de llavors observa el creixement del seu nen, que ara viu al Barri de Sants amb el seu pare. Algun cop el petit diu haver vist a la seva mare, però l'Emily intenta per tots els mitjans no ser vista, per por que prenguin per boig al petit.

A part de vigilar al nen, l'Emily ha descobert el plaer de pujar als taxis de Barcelona mirant la vida dels passatgers.

Damon


Barcelona, any 1870. Un jove de 21 anys fa poc que ha deixat enrere l'orfenat on es va criar després que el seus pares l'abandonessin quan només era un nadó. A aquest jove se li apropa en Nathaniel, qui li promet poder i una familia. Els cants de sirena van seduir a aquest jove.

Barcelona, any 2020. Aquell jove ara es fa dir Damon i regenta tres clubs de la zona de Poble Nou que li serveixen de tapadora per els seus negocis de drogues així com gent de la que alimentar-se. Recentment, en aliança amb el seu mestre Nathaniel, han estat elaborant un pla per tal de controlar la distribució de drogues a Ciutat Vella, ara controlada per la família Carmona.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada