19 de juny del 2021

Cants de la Farga (1.1) : Arribada a Relic @ Invidia Vertex.

Ara si, després de tres entrades per introduir l'univers del joc, ara ja podem començar a contar els viatges de la Andrade Utku per la Farga.

L'Andrade repassava els darrers informes de missió quan va començar a sonar l'alarma que avisava que en trenta segons sortirien del passatge per tornar a l'espai sublumínic. Deixa el seu PAD a una banda i s'asseu a la cadira de pilotatge de l'Elara Five tot just a temps per veure com es materialitza el fons d'estrelles només trencat per uns asteroides on es troba la base Relic dins el Sector Invidia Vertex.

- "Elara Five a Base Relic. Requereixo permís per atracar."

- "Elara Five, aquí Base Relic. Permis concedit, li enviem la trajectòria d'aproximació a plataforma 3".

- "Rebut. Elara Five Fora."

Seguint les indicacions rebudes va fer entrar l'Elara Five per una comporta camuflada a l'asteroide. Un cop ha aterrat "Per que fem servir encara aquesta vella referència" pensà, prepara la nau per ser reabastida. Al baixar, pot veure que l'hangar està bastant buit, cosa habitual en una base mèdica on la majoria dels serveis son donats per els Nòmades. Entre les naus no va reconèixer cap. Tot just sortia de l'hangar quan es va creuar l'auxiliar Herschel Magnus

-"Andrade, el vell et vol veure" digué mentre li entregava un PAD amb la clau d'accés a la cambra 302.

-"Gracies. Segur que si el Serdyuk et sentis que li dius vell et llençaria per una escotilla abans que poguesis acabar la paraula".

El Herschel riguè i s'acomiadarà amb un "Ens veiem per aquí". 

L'Andrade deixa el seu petate a la cabina assignada, que és força simple, un llit còmode, una cambra de bany, un armari i una taula per treballar es el contingut de la mateixa. Ja li està bé, dons no creu que s'hi estigui gaires dies.

De seguit es dirigeix cap al despatx del Serdyuk Ivan, on el Herschel la rep i li fa saber que ja pot passar.

-"Home, Utku, quina sorpresa més agradable". L'Andrade no s'acaba d'acostumar a que el seu superior la anomeni per el seu nom de pila, en lloc de fer servir el nom familiar. Aquest gest de pròximitat que busca el Serdyuk amb els seus subordinats encara li resulta incòmode.

-"Em va de perles que estiguis aquí. Tens previst allargar molt la teva estància? Es que veuras, recentment hem tingut noticies d'un nou assentament a aquest sector, al planeta Paragon. Es tracta d'un grup de pioners que estan establint una colònia agrícola a aquest planeta. Necessitem tenir una ruta segura cap allà i clar, el teu nom surt entre les millors cartògrafes que tenim a aquesta regió, per tant, i tot i que m'agradaria molt fer ho jo mateix si no fos per tota la paperassa que haig d'omplir i que em te aquí lligat. Quan creus que podries sortir?"

L'Andrade s'ho pensa i diu que si es necessari sortirà a l'endemà. El Serdyuk assenteix mentre l'Andrade porta la mà cap el penjoll mentre diu aquella formula ancestral "Pel el ferro que ens ha portat a aquesta galàxia, prometo cartografiar aquesta ruta".

De seguida es dona compte que els Curadors disposen de molt poca informació de les zones properes al planeta Paragon. Serà tot un desafiament arribar-hi sense trobar cap problema.

"Una cosa més, Utku. Navegui amb compte. Els colons de l'Estació Beowulf ens han informat que s'han perdut alguns transports."

Amb un gest indicant que es pot retirar l'acomiada amb un "goodspeed!".

Aquella nit l'Andrade descansa i al matí següent es lleva d'hora, recull l'informe amb les reparacions i rebastiment que s'ha fet a la seva nau i abandona l'estació Relic. Un cop deixada la distancia prudencial a l'estació, estudia les cartes del sector i es decideix a fer el primer salt. Aquest serà del llargs. 

"Som-hi"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada