27 de desembre del 2021

Tirant Lo Dau

Avui us voldria parlar de Tirant lo Dau, una comunitat on-line de jugadors de rol, on la principal característica es que aquí es juga en català.

Aquesta comunitat va començar a finals del 2020, quan un seguit de jugadors van veure que, a l'hora de jugant on line, els jugadors enraonaven a la pre-partida i a la post-partida en català, però el joc es duia a terme en castellà.

El funcionament d'aquesta comunitat es molt senzilla. Tot gira entorn al seu canal de telegram, on a finals de mes s'obre una inscripció de partides per el següent de mes. Un cop tapat aquest pas, les partides s'obren a tot aquell jugador que hi vulgui jugar, qui s'han d'apuntar seguint les instruccions del canal. Com a comunitat on-line tenen també un canal de Twitch on emeten partides en directe i un canal de YouTube on hi ha alguna xerrada i alguna que altra partida online.

Podeu contactar amb ells a través del seu Blog, el ja citat canal de Telegram, Twitter, Twitch o YouTube.

Per part meva, tot i que encara no hi he pogut jugar o dirigir cap partida dins aquesta comunitat fa molt per donar visibilitat al català dins el nostre hobby.

Per acabar esmenaré també que han publicat un fancine anomenat Tirant lo Drac on podeu trobar consells i mòduls per les vostres partides i que podeu descarregar directament seguint aquest enllaç.

Si voleu jugar en català, conèixer a una comunitat molt maca, no dubteu en passar-vos per Tirant lo Dau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada