12 de març del 2019

Beasts and Barbarians. Nush

Amb una mica de retard, us porto el darrer dels personatges llestos per jugar a Beasts and Barbarians. En aquest cas es tracta d'un bàrbar nascut a les terres del nord del Mar del Terror, més enllà de les terres que un dia van conformar l'Imperi del Ferro. Teniu la fitxa d'aquest personatge en aquest enllaç. Al mateix temps podeu recuperar tots els pregenerats aquí.


Nush es va criar a las muntanyes de Northeim, un lloc dur on la natura ensenya la seva llei de la manera més cruel. Només els forts sobreviuen. Des de molt petit, es va veure que en Nush seria un dels que sobreviurien per molt temps, dons va destacar per la seva força. Al mateix temps, les seves estàncies als boscos cercant bèsties a les que caçar, van fer que aprengues que la natura es a l'hora un oponent implacable que et pot matar sense miraments i una mare bondadosa que te cura d'aquells que saben aprofitar els seus recursos.

Recentment s'ha vist embolicat en una disputa per el lideratge del seu clan. La seva força i el seu domini de la tradicional destral van ser el motiu per el que alguns dels seus conciutadans el van proposar com a nou lider. Al no ser l'únic pretendent al lideratge, va haver d'enfrontar-se amb en Thakr, qui el va derrotar en un combat singular. Malgrat que va sobreviure, les tradicions del clan el castiguen a l'exili. Per aquest motiu ha deixat la seva terra i ha partit cap les estranyes terres del sud.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada