15 de març del 2020

Històries de Barcelona. 2 Un mal viatge, informació calenta i els secrets de familia.


Poc a poc les faccions comencen a moure les seves peces. L'Emily veu, mentre deambula per la ciutat, com la Maeve parlant sobre els moviments de les primeres tropes de les fades davant d'un mirall. Aquest mirall enlloc de reflexar l'imatge de Maeve, mostra la imatge d'un bosc oníric. També ha sabut que a l'edifici on viu el seu fill, hi viu una altra fada, la Nora, de la que sap que es preocupa per el nen i que, arribat al cas, pot protegirlo.

Per altra banda, el Damon està inquiet. Ha sabut de l'arribada d'uns caçadors de fades, armats amb armes d'argent

Un dels membres del clan Carmona, el Ricardo, a qui temps enrere va ajudar a conquerir a la que ara es la seva esposa, ha fet arribar el rumor a l'Olivia que els Carmona es pensen que l'Horou és un membre del clan del Damon i ara la estan cercant. Per sort per tots dos, l'Horou només ha estat a casa de la Oracle una nit i després ha marxat cercant un amagatall.

La Horou, vista la seva situació,visita al Dux Connor, el senyor de les fades que hi ha a la ciutat. El Dux viu en una mansió situada a la falda del Tibidabo d'origen modernista. Després de la seva conversa del Dux decideix que, a canvi dels serveis futurs de la fada, aquesta es pugui refugiar en casa de la Nora.

L'Emily fa una visita a la Nora i totes dues van a veure el lloc on vivia la Horou, ara tot cremat. Parlant amb els veïns saben que no només la Horou va fugir del foc si no que un home mig cremat també va fugir. L'Emily lliga caps i sap que va ser a qui van veure cremar-se. A canvi d'un objecte màgic, la Nora li demana que esbrini on poden trobar el mag que va curar a aquest noi.

Seguint el seu compromís, i protegint-se amb una caputxa, buff i ulleres fosques del sol, el Damon va a la comissaria a testificar sobre la noia que va veure amb la Marta el dia anterior a la seva mort. Tot i no trobar cap fotografia a la base de dades policial, si que els agents fan un retrat robot d'una noia pel-roja, molt pàl·lida.

Per part seva, l'Olivia decideix intentar apropar-se una mica a la Jeniffer. Per que la cosa no sigui tan descarada, hi acudeix en companyia de la Carla, una amiga amb qui acostuma a sortir de festa i totes dues van al club on treballa la Jeniffer. Després d'una breu xerrada l'Olivia queda amb la cambrera per final del seu torn.

Per fer temps, l'oracle parla una estona amb el Damon, que està al seu despatx. Després de separar-se, el vampir sedueix a un jovenet per tal d'alimentar-se d'ell, però el noi anava molt drogat i el Damon pateix un episodi de paranoia. Comença a veure com les ombres del seu despatx prenen forma de gent que el venen a matar. Tots ells tenen la mateixa cara, la del noi del que s'ha alimentat.

Finalment l'Olivia i la Jeniffer poden passar una estona tranquil·les les dos. Fent servir els seus poders i la seva psicologia, la Xinesa aconsegueix saber que el David, la seva parella, desprès de molts anys de violència verbal, ja la ha agredit.

L'Emily ha tornat a casa dels Carmona i allí ha tornat a veure al Maestro. El segueix fins al seu pis a l'eixample. Allí nota que hi ha una habitació en la que no pot entrar, dons una força misteriosa no la deixa entrar. A aquesta sala hi entra el Maestro i allà sent uns crits esfereïdors que acaben poc abans que el mag surti d'aquesta sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada