13 d’abril del 2020

Històries de Barcelona. 3 Quan el Nicola va trair el Damon.



Coses que saben els personatges.


A en Damon una de les vampiresses que treballen per ell, la Clara, la informa que tenen un infiltrat dins la seva organització que treballa per el clan dels Carmona. No sap qui és, però creu que en Klauss, un vampir a qui va amagar d'un home llop en el passat pot ajudar-lo.

L'Emily ha vist que hi ha una altra presència al pis de la Nora, dons ha vist objectes moure's sols a l'apartament de la fada. Potser la Rebeca, un espectre a qui va ensenyar a interactuar amb el mon físic temps enrere podria ajudar-la a esbrinar qui es. Per altra banda, cada cop es més conscient que el Moises, un vampir que la va defensar d'uns caçadors de fantasmes que hi havia a la ciutat, li reclamarà tard o d'hora el deute que tenen pendent.

L'Horou, que segueix amagada al pis de la Nora, ha vist reflexada al mirall una noia que vestia roba tacada de sang, però quan es giraba no hi havia ningú allí.

L'Olivia es informada que rebrà una visita d'en Fred Werkner de Verley, l'oracle més important a Barcelona, dons ha sentit que l'Olivia va tenir una visió de la guerra que ha de venir.

Els fets.


L'Emily es veu acorralada per els caçadors de fades amb qui havia contactat dies enrere. Aquests li diuen obertament que els ha amagat informació i que estan força decebut amb ella. Com que la espectre no deixa anar informació, els tres caçadors de fades fan una referència al Marc, el seu fill. La por fa que els hi digui la localització del pis franc on es troba amagada l'Horou.

Uns minuts més tard l'Horou, que segueix amagada a casa de la Nora, sent com una planta en forma de campaneta comença a tintinejar. Truca per telèfon a la seva anfitriona i qui li diu que es una alarma i que ha de fugir d'allí inmediatament. Abans però, la fada decideix canviar-se de roba. Mentre s'està vestint, sent com la porta salta per els aires. Espantada, l'Horou, tot i estar en un segon pis, salta per la finestra, confiant poder crear una corrent d'aire que li freni la caiguda. La seva idea funciona, però tot i això no aconsegueix frenar la caiguda. Coixejant fuig del carrer abans que els caçadors de fades puguin veure-la.

La Jeniffer, espantada per el soroll que ha escoltat al replà del seu pis, truca per demanar auxili a la Olivia. Al cap d'uns minuts arriba i la troba amb en Marc al carrer. Totes tres pugen al replà, abans que arribin els equips d'emergència per veure que ha passat. Amb elles puja també l'Emily, qui es manté oculta, tots donen un cop d'ull al pis de la Nora, que està tot cap per baix. L'Emily intenta buscar més informació però no treu res en clar. La Olivia i la Jennifer decideixen que el millor es que aquesta darrera i el Marc vagin a casa de la mare de la cambrera mentre no s'esclareixi el que ha passat.

L'Horou decideix informar de l'incident a les fades i contacta amb la Ninfadora, la majordom del Dux Connor. Aquesta va a cercar a la fada i fent servir la seva màgia faèrica oculta l'Horou per tal de anar totes dues a casa del Dux per amagar-se allí i veure quins son els seus propers moviments. Una de les coses que fa el Dux es preguntar per la Nora i si sap si està be. Poca cosa li pot dir, dons no han parlat des de la trucada que li va fer just abans del atac.

Mentre tant, l'Olivia i en Damon conversen per telèfon sobre el pagament de les comissions que l'oracle ha de cobrar per la distribució de flyers del local del vampir. L'Olivia afirma que no ha rebut res i el Damon diu que ell va ordenar a un dels seus subordinats, el Nicola, que li fes arribar els diners pendents. Un cop acaben la conversa, el Damon telefona al Nicola per preguntar per què no ha pagat a la xinesa, però aquest li assegura que ja fa dies que ho va fer i finalitza la conversa de manera brusca. En Damon torna a trucar però aquest cop el Nicola no li agafa el telèfon, motiu per el qual decideix anar-lo a buscar a casa seva, un cop allí, entra al pis, que esta buit i torna a trucar. Al fer-ho escolta el telèfon i l'agafa. Per sort per ell no te cap mena de pin i pot accedir als xats amb els que ha estat parlant recentment. Les darreres entrades inclouen converses amb la Marta, la Clara i un tal AC. El darrer missatge de l'AC es una localització a Ciutat Vella i una hora. El Damon  veu que pot arribar-hi tranquilament i es dirigeix cap allà.

Finalment la Nora arriba també a casa del Dux i pot tenir una conversa amb la Horou sobre l'Emily, l'Horou confessa haver-la vist i la Nora li explica que es la vigilant del nen del pis del costat i que es de confiança.

Mentre tant, l'Olivia rep finalment la visita d'en Fred Werkner de Verley. Amb el seu ajut, torna a tenir la visió que involucrava l'Horou i el misteriós medalló, però ara amb més detall. En ella veu clarament com l'Horou entra en un lloc estrany. La visió en un moment es desdoblega en dos imatges que es superposen a l'hora. En una d'elles la fada deixa un medalló al terra mentre que a l'altra no ho fa. A aquesta darrera visió, pocs segons després, l'Horou acaba morint.

En tot moment, quan l'Olivia s'intenta concentrar en el medalló que la Horou deixa al terra en la part de la visió on no acaba morint, aquest apareix borrós, difuminat, sense que el pugi acabar de identificar. El que si que té es un altre flash, en el qual es veu a ella mateixa amb el medalló a les mans i ha de decidir si l'entrega al Damon o a la Horou.

En Damon ha arribat al lloc de la cita entre el Nicola i el misteriós AC. És la porta d'una antiga casa al barri gòtic de Barcelona situada dins un fosc carreró, el que dona una bona oportunitat al vampir per amagar-se entre les ombres. Des del seu amagatall veu com arriba el Nicola, truca a la porta seguint una seqüència de pics concreta. Als pocs segons l'Antonio Carmona obre la porta i tots dos entren.

En Damon repeteix la seqüència de pics i quan torna a obrir-se la porta aprofita per entrar. Te una breu baralla amb l'Antonio fruit de la qual el gitano acaba morint. Això si, el Damon no pot evitar que en Nicola el fereixi greument. Quan creu que ha arribat l'hora de la mort definitiva del Damon li confessa que va ser ell qui va matar la Marta molt aprop d'aquell lloc.
En Damon, però, no ha dit la seva darrera paraula i aprofita la manca d'atenció del Nicola per llençar-se contra el seu coll i alimentar-se d'ell fins veure's la darrera gota de sang del traïdor. Mentre beu la seva sang, en Damon veu als records del Nicola com aquest juga amb l'Antonio i que aquest darrer l'anomena cosí. Malgrat haver-se alimentat, i encara molt feble, en Damon fuig de lloc de la lluita fins perdre el sentit en un carreró proper.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada