13 d’abril del 2020

Històries de Barcelona. 4 El dia dels caçadors de fades


Les fades han decidit acabar amb la amenaça dels caçadors de fades i el Dux ordena a 10 parelles que els cerquin activament per tota la ciutat. Una d'aquestes parelles, la Fiona i la Sumi troben al Damon molt mal ferit. Donat que el coneixen dons entre les fades es sap que aquest vampir va treure de circulació un caçador que perseguia la Ninfadora, decideixen recollir-lo i portar-lo al seu local. Allí es recupera gracies als cuidats del Nathaniel. Un cop recuperat, ells dos, juntament amb la Clara i el Klauss, s'encarreguen de netejar el local de l'Antonio Carmona on gairebé perd la seva no-vida el vampir.

L'Olivia per part seva sap dels problemes interns que tenen les fades davant la situació que hauran d'enfrontar en el futur proper. La desunió plana sobre elles dons les fades que hi ha a Barcelona ciutat dons, les seves ànsies de control de les regions properes fan que aquestes no estiguin disposades a donar suport als seguidors del Dux Connor. Aquesta desunió pot ser fatal per aquest grup. De totes maneres l'oracle te a les seves mans un tros del medalló misteriós.

L'Horou veu com a la mansió del Dux Connor avancen els preparatius per la guerra que ha de venir. Des del món de les fades hi arriben tant soldats de tota mena com material que els hi pot fer servei en aquest conflicte. A ella li han donat unes arracades que permeten crear diverses imatges d'ella que poden moure's independentment. Un encanteri que ja va fer servir la Ninfadora dies enrere per evitar que les seguissin.

L'Emily fa uns dies que segueix un mag, l'Eric, qui està infiltrat als comandaments dels mossos d'esquadra. Tot i ocupar un lloc menor a l'organigrama màgic de la ciutat, informa permanentment al seus superiors dins la escala màgica. L'Eric és un home de costums i a l'Emily no li ha estat gens difícil conèixer la seva rutina.

Un cop finalitzen la seva ronda, la Fiona i la Sumi expliquen a l'Horou que van trobar el Damon mig mort i el van dur al seu club. Possiblement sigui el moment de fer-li una visita.

L'Emily te remordiments i decideix anar a cercar a la Nora. La troba menjant-se un gelat de molts sabors a una Geladeria. Li explica que va ser ella qui, pressionada per els caçadors i veien amenaçada la vida del seu fill, va donar l'adreça del seu pis. La fada decideix que per perdonar-la cal que la ajudi a trobar els caçadors per tal d'acabar amb ells. Entre les dos decideixen també que l'Horou pot ser una bona aliada en aquesta venjança. Justament la Horou creu que els hi vindria bé l'ajut del Damon. Després de recordar-li favors passats, el vampir accedeix a acompanyar a les tres noies per tal de cercar venjança.

L'Olivia cerca als seus arxius com va arribar al seu poder el fragment del medalló i veu que va ser en Nicola qui el va portar. El va deixar en diposit per tal de que la xinesa el vengués. Un cop feta la venda, tots dos cobrarien la seva part dels beneficis. Intrigada per l'origen de la peça l'Olivia fa una telefonada al Nicola, però es en Damon, que va aconseguir el telèfon abans d'acabar amb la vida del traïdor, qui contesta. Fent-se passar per el Nicola diu que és una antiga relíquia familiar. Tot i que l'Olivia nota estranya la veu del seu interlocutor, acaba donant per bona la informació.

L'Olivia agafa el fragment del medalló i es concentra en ell. I el medalló li porta una imatge del passat, en el que tres fades ataquen a un mag. Al veure's ferit de mort, el mag fa un conjur que provoca que el medalló que porta al coll es trenqui en tres parts i surtin disparades en direccions diferents. Unes altres imatges ensenyen al mag fent fent servir l'amulet per obrir una porta a una cambra on, entre molts objectes màgics veu que hi ha un que pot tancar per sempre l'accés al món de les fades. Les imatges que veu permeten a l'oracle veure el lloc exacte on està la casa. Decideix quedar amb en de Verley per visitar la casa.

Mentre tant, el Damon, l'Emily, la Nora i l'Horou es preparen per assaltar el hotel on s'allotgen els caçadors de fades. La Nora proporciona una espasa a l'Horou i es col·loca al seu cinturó una daga que l'Emily podria fer servir si fos necessari. El Damon pensa fer servir la seva Walter PPK. Quan arriben al hotel decideixen entrar per la porta de servei. Tot i necessitar una clau per accedir, l'Emily travessa la porta i l'obre sense problemes des de l'interior.

Just quan estan la la recepció del hotel, de l'ascensor surten dos dels tres caçadors de fades. Mentre les fades fan servir la seva màgia per tal d'evitar que la recepcionista sigui conscient del que passa, s'inicia el combat. El Damon s'alimenta d'un dels caçadors. Durant uns instants pot sentir els records de la seva víctima i veu que en realitat els ha enviat el Maestro qui cerca completar un amulet que va pertanyer a un mag que va viure a la ciutat i que és la clau per obtenir tot el seu poder.

Per la seva banda, l'Olivia i en de Verley arriben a la casa que va veure a la seva visió. La casa te les finestres tapiades i una porta metàl·lica tot amb la clara intenció d'evitar que entrin els ocupes. Vist que no pot entrar, l'Olivia toca els murs de la casa, fet que li provoca una visió. És conscient que la casa amaga una cambra secreta molt ben protegida per camps màgics que poden matar a aquell que entri sense permís. Torna a veure la seva visió de la mort del mag, però ara sap que cada una de les tres parts de l'amulet van a parar a un mag diferent, que son, El Maestro, Marisa la Negra i Cheng Bao.

Al registrar els cossos dels dos caçadors morts, la expedició al hotel troben la clau de l'habitació que comparteixen els caçadors. Amaguen els dos cadàvers dins l'ascensor i pugen a la habitació. La primera en entrar es l'Emily, qui veu que el caçador que queda viu està a la dutxa. Obre la porta als seus companys i fent-se tangible agafa la daga que duu la Nora al seu cinturó. Amb ella es llença contra el caçador restant apunyalant-lo repetides vegades mentre es dutxa.

Un cop mort el darrer obstacle, registren la habitació on troben informes d'una vintena de fades de la ciutat on s'especifica el seus noms, adreces, contactes, fotografies, ... Sembla que fins ara només havien recopilat informació i que l'atac a casa de la Nora només era el seu primer moviment.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada