25 d’abril del 2020

Històries de Barcelona. 5 I de sobte tot va esclatar


A la casa del Dux Connor la activitat es frenètica, dons s'ha cridat a totes les fades de la ciutat un cop l'Horou ha informat que els caçadors de fades tenen molta informació sobre un bon grup de fades. De totes maneres, la mort dels caçadors ha fet pujar la moral i el Dux Connor ha decidit que han de passar a la acció. Per aquest motiu demana a l'Horou que vigili un pis franc amb la intenció de plantar un parany als aliats dels caçadors. L'Horou decideix que millor no anar sola i demana a la Nora que l'acompanyi.

Per la seva banda, l'Olivia parla amb el Fred Werkner de Verley, qui es mostra interessat per l'origen de la peça d'amulet que l'oracle havia obtingut. Quan li diu que se la va passar un contacte seu, en Nicola decideixen trucar-lo però no aconsegueixen contactar amb ell.

L'Emily decideix anar a fer una visita a casa de la mare de la Jeniffer, la actual parella del seu marit, dons sap que amb l'incident que va haver-hi a casa de la Nora, els bombers van recomanar als veïns passar uns dies fora de casa. El que es troba sorpren a l'Emily dons el David, amb un to de veu molt agressiu, pregunta a la seva sogra on estan la Jeniffer i Marc. Veient que el David pot perdre els papers, l'Emily fa caure un jerro a terra, aquest soroll fa que el David es distregui i la mare de la Jeniffer pugui fugir.

L'Horou ha arribat al pis franc que volen vigilar. Ella i la Nora aprofiten que al costat del pis hi ha una casa ocupa, per colar-se a la festa i vigilar des d'aquí el pis. Per desgracia per elles dos, una persona a la festa decideix que allí no pot haver-hi ningú sense veure i els hi dona una beguda.

En Damon truca a la Olivia per dir-li que el tema dels pagaments ja s'ha solucionat. Li explica que un dels seus col·laboradors no estava jugant net i que per aquest motiu no havia rebut els diners. Quan acaba la trucada, l'Olivia i el de Verley decideixen fer una visita al vampir. Al arribar al club, saluden a la Jeniffer que atén a la barra i entren al despatx del Damon. La conversa te com a punt central el Nicola dons la Olivia te un negoci pendent amb ell i no hi pot contactar. Quan el Damon diu que tampoc sap d'ell i sembla que l conversa està acabada, el vampir demana a en de Verley si els pot deixar a soles.

Un cop a soles, en Damon diu a l'Olivia que sap que el de Verley no es aigua clara i que pot estar darrera d'algunes morts que han passat o passarà. El que no li confessa es que sap que està treballant per les fades, per tal d'aconseguir l'amulet per ell i incrementar així el seu poder.

A mitja conversa arriba a l'Emily. es manté atenta sense fer soroll i quan la conversa entre el vampir i l'oracle acaba i aquesta marxa, es fa visible davant el Damon i li demana ajuda per que està preocupada per el seu fill. El Damon li proposa si el millor no seria matar-lo.

Paralelament, l'Horou vist que al pis franc no ha passat res truca a la Ninfadora. Triga en contestar, però quan ho sap els hi diu que estan sent atacats per algú i que ara mateix, les fades estan fugint cap el seu reialme per reagrupar-se. Li diu que ella i la Nora estan soles i que s'amaguin uns dies per tal que tot es calmi i puguin viatjar al món de les fades amb seguretat.

Sense saber on anar l'Horou mira de anar a la botiga primer i a la casa d'Olivia en segon lloc, però no la localitzen. Per aquest motiu l'Horou decideix anar a buscar a l'Oscar Silva. Aquest home d'una certa edat que te un taller de cotxes va ser qui la va ajudar a establir-se a la ciutat temps enrere. Li demana si sap on es poden amagar. Les duu al taller i allà, sota un elevador que te un vell cotxe, tota una relíquia del passat i que diu que restaura al seu temps lliure, els hi ensenya un petit bunker on s'hi poden amagar uns dies.

Al club les coses es posen difícils. Un grup d'encaputxats armats han irrompen i demanen per el Damon. Quan comencen a amenaçar als empleats del local, l'Olivia senyala la porta del despatx. Van cap a allà i treuen el vampir entre tots. Quan tenen el que cerquen, fan sortir a tothom. Des de fora, l'Olivia veu com s'enduen el Damon amb una furgoneta després de calar foc al local del vampir.

L'Olivia acompanya a la Jeniffer fins a la casa on s'està allotjant, que no queda gaire lluny del club. Allí la Jeniffer li diu que ha estat una gran amiga i que sempre la recordarà.

Per part seva, la furgoneta que duu el Damon s'ha endinsat per els camins de Collserola. El que no saben els seus conductors es que duen a l'Emily amb ells. Quan s'aturen fan baixar el Damon de la furgoneta. El vampir veu que els seus assaltants són membres del clan dels Carmona. Tots ells van armats amb bats de beisbol o cadenes i es disposen a donar-li una pallissa per el que va passar amb l'Antonio. Aquest es el moment en el que l'Emily, mantenint-se invisible, comença a tirar-s'hi pedres i branques dels arbres del bosc. Els Carmona, espantats per que no veuen els seus atacants, fugen, moment que aprofita el Damon per fugir d'allà i amagar-se al bosc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada