23 de maig del 2021

Cants de la Farga (0.2) : Andrade Utku.

 

Un cop hem establert les veritats del joc al capítol anterior, ara toca definir la protagonista d'aquesta història. Introduïm doncs a l'Andrade Utku. 

L'Andrade Utku és una membre dels Curadors, l'ordre mèdica més important de La Farga. Al entrar a formar part d'aquesta ordre, els seus superiors ho van tenir clar i, enlloc d'assignar-la a un centre mèdic dels Terminus, van preferir assignar-la als Nòmades, la secció dels Curadors que viatgen pels sectors dels Outlands, donant assistència als colons que ho necessitin. Des del primer dia viatja a bord de l'Elora Five, una nau tipus Spider, el model estàndard que usen els Nòmades i que disposen d'una avançada infermeria. 

La infantesa de la Utku no va ser gens fàcil. Sent una nena la colònia on vivia va ser assaltada per un grup de pirates que la van agafar presonera. Als pocs dies, un grup de Guardians van poder detenir aquesta banda i la van rescatar. El problema va venir quan la petita Utku no va saber dir qui era la seva família ni on vivia. Per aquest motiu, va ser enviada a un orfenat on va viure poc temps abans de ser adoptada per una parella de Curadors que regentaven un centre mèdic a Terminus. En ells va trobar la seva vocació i al créixer va decidir seguir els seus passos.

Quan es va iniciar l’ordre dels Curadors, de seguida va destacar en el pilotatge de naus espacial, per aquest motiu va ser seleccionada per formar part dels Nòmades.

Durant tot aquest temps la Utku no ha perdut l’esperança de trobar a la seva família, i ha fet d’aquesta cerca el seu objectiu vital.

Les imatges de l'Utku han estat creades amb el dissenyador de miniatures online Hero Forge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada