29 de maig del 2021

Cants de la Farga (0.3) : Sector Invidia Vertex.

Per acabar aquesta Sessió 0 de Starforged, ens cal crear un sector inicial, que serà el punt on començarà la història i que possiblement, veurem que passa més endavant, serà una regió que apareixerà regularment. També coneixerem el Serdyuk Ivan, un pnj que esdevé el primer contacte de la Utku.


El sector Invidia Vertex es troba a la regió fronterera dels Outlands, sent un dels punts més allunyats dels grans assentaments que trobarem a la Farga. Més enllà només hi ha el desconegut.

El primer assentament es l'estació Beowulf, una gegantesca estació que acull gairebé 2.000 persones que orbita entorn el planeta del mateix nom. Es tracta d'una estació minera que explota els recursos minerals del planeta. El planeta es una roca desèrtica amb una atmosfera molt feble. Malgrat tot els exploradors han vist que algunes especies microscòpiques han prosperat gracies als rius subterranis que hi ha per tot el planeta. La sorra del desert es rica en metalls i es recollida per els miners de l'estació. Aquesta feina es força perillosa degut a les freqüents tempestes de sorra metàl·lica que assolen la superfície. Més d'una expedició s'ha perdut degut al fort impacte de les partícules metàl·liques sobre els vehicles de transport. 

Mapa del Sector Invidia Vertex. Es veuen els tres assentaments i els passatges que conformen les rutes de velocitat supra-lumíniques més segures.

El segon assentament es l'Estació Relic. Es tracta d'una estació situada dins un asteroide i que serveix de base d'operacions per els Nòmades, els membres itinerants dels Curadors i que donen servei no només a aquest sector sinó també als sectors veïns. La naturalesa viatgera dels Nòmades, fan que des d'aquest punt es coordinin expedicions de exploració cap a zones no cartografiades de l'Expanse. Aquesta estació te una població petita, on es pot observar que els Nòmades interactuen el mínim possible amb el personal de serveis que s'encarreguen del manteniment de l'estació i les naus. Comença a córrer el rumor que al asteroide s'ha trobat una antiga cambra que podria pertànyer a una civilització ara perduda.

A aquesta estació hi viu el Serdyuk Ivan, Coordinador Sectorial dels Nòmades. Es tracta d'una persona una mica estrambòtica d'avançada edat. A la seva joventut va ser un Nòmada de renom que ara gaudeix d'un retir actiu, encara que ell es veu capacitat per posar-se a les mans d'un Spider i seguir viatjant per la frontera.

Serdyuk Ivan

La darrera colònia del sector es troba al planeta Paragon. Es tracta d'una comunitat agrícola establerta recentment a aquest planeta cobert per aigua en tota la seva totalitat. Només les Insulae, criatures gegantines que deixen veure el seu llom per damunt de l'aigua i que els primers exploradors van confondre amb illes, sobresurten del gran oceà. Els colons han aprofitat les grans planícies situades a poca profunditat per adaptar-les a diversos cultius. 

Paragon es troba aïllat dels altres assentaments dons encara no s'han establert cap passadís que permeti connectar aquest mon amb les estacions espacials presents a aquest sector. Ara mateix els colons estan més preocupats en tirar endavant les seves granges que no pas en fer intercanvis amb els seus veïns, encara que els Curadors estan mirant la millor manera de poder visitar aquest planeta quan abans millor.

La preocupació actual al sector ha estat la pèrdua de diversos transports que es dirigien cap a Beowulf. Ara per ara, les autoritats d'aquesta estació han establer que cap nau pugui sortir sola. A l'estació Relic si que han trobat a faltar alguna nau que hauria d'haver arribat les darreres setmanes a reabastir-se, però en Serdyuk no li ha donat gaire importància dient que "els Nòmades mai segueixen un pla de vol fixe".

Amb aquest punt ja tenim la Sessió 0 llesta. A partir d'aquí aniré escrivint la història de la Andrade Utku en base a allò que vagi jugant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada