17 de juliol del 2021

Cants de la Farga (1.3) : Encontres a l'espai

 


Un cop la Andrade va informar al Serdiuk Ivan del seu fracàs, torna a posar-se en ruta cap al planeta Paragon.

La Andrade decideix que ja ha perdut prou temps i comença el seu viatge a la màxima velocitat. Malgrat tot, el seu ànim segueix decaigut per no haver pogut trobar a la Thorn Halia. Quan l'Elora Five surt de l'espai-e, els sensors de la nau marquen on objecte de mida similar al d'una nau espacial. Visualment sembla que no hi ha res, però encarant la nau cap a l'objecte que apareix als sensors, li sembla veure que alguna cosa de forma allargada s'està movent al seu voltant. Encara que el seu color fa que es confongui amb el fons estelar, ara que sap que és el que està buscant, pot seguir els moviments elegants que fa la criatura. L'Andrade sap que és impossible tenir una bona imatge d'aquesta criatura, així que es dedica a mirar els seus moviments fins el moment que el motors eilodònics estiguin carregats de nou. 

En el moment que els indicadors donen llum verda, l'Andrade fa un nou salt. Al finalitzar es troba amb una nau a la deriva. No hi ha lectures d'Energia al seu voltant està tot apagat. Tampoc responen a les crides per radio. Al no rebre cap resposta, decideix que el millor que pot fer és explorar la nau. Amb cura, acobla la seva nau al peci. Es coloca el seu vestit estanc i pren la seva farmaciola.

Pot sentir com es pressuritza la comporta d'acoblament. Els sistemes de gravetat artificial estan fora de línia, per tant, ha de entrar surant. El que veu li gela la sang. Els cossos dels tripulants de la nau suren momificats. Per l'aspecte que tenen l'Andrade diria que porten morts diversos anys. Va seguint la nau, evitant els cossos dels tripulants que estan flotant fins a arribar al pont. Es connecta a una de les consoles i troba el quadern de bitàcora. La darrera entrada es de fa dos dies!

A aquesta entrada pot veure un home molt pàl·lid que diu

"El nostre curador ha intentat fer tot el que es possible, però no ha pogut fer res per els malalts. Els tripulants Lontoc i Durant han mort i la Adler segueix empitjorant i no creiem que aguanti gaire. La resta de la tripulació està començant a mostrar els símptomes de la malaltia. Deshidratació, Febre Alta i Diarrees. Posem la Nau en Quarantena fins que algú llegeixi el nostre radio far. Preguem als deus per que algú ens pugui trobar a temps."

L'Andrade recupera el manifest de la nau on veu que hi viatjaven 15 persones. Recupera també els diaris amb l'esperança de saber quin es l'origen de la Plaga. Troba les anotacions del curador de la nau on pot llegir el relat del que ha fet per intentar frenar la malaltia. Sembla que havia trobat que certs minerals alcalins en una solució aquosa semblaven aturar la plaga, però malauradament no tenien quantitat suficient per tractar a la tripulació de la nau.

Un cop a la nau, abans de posar en marxa els motors-E, ha de sortir corrents cap a la cambra de bany degut a un atac de diarrea. Al mateix temps, comença a sentir bastanta febre. Espantada va a les bodegues de la nau per mirar de trobar la combinació de minerals de la que parlava el curador de la nau abandonada. Afortunadament, està ben assortida de material mèdic i no te problemes en obtenir el combinat. Això si. Passa quatre dies morta de set, amb viatges constants al lavabo i amb molta febre, arribant a pensar si el remei realment funciona o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada