31 de juliol del 2021

Torno a fer un RPG a Day

Aquest any vull recuperar l'experiència que ja vaig fer l'any 2018 que es participar al #RPGaDay2021. En aquest projecte proposat pels blogs Autocratik i Casting Shadows en el que conviden a parlar, cada dia durant el mes d'agost, de manera positiva sobre els jocs de rol, sense importar quin tipus de canal es faci servir, blogs, streams, xarxes socials, ...

Per inspirar-nos, cada dia ens ofereixen un tema principal i d'altres alternatius per si no ens quedem bloquejat. Aquestes temàtiques les podeu veure a aquest calendari.

Cada dia hi ha un tema principal i tres alternatius. Ens proposen que si no ens agrada el tema principal, triem 1d8, per allò que és la 8ª edició del RPGaDay, i triem un dels 4 temes a l'atzar (1-2 el primer, 3-4 el segon, 5-6 el tercer i 7-8 el quart de la llista). També ens donen la opció de triar directament el tema i no tirar el dau.

Una és que el tema principal de cada dia comença amb la mateixa lletra que el dia de la setmana en anglès. Descarto ja d'entrada fer començar tots els temes per la lletra D.

Demà dia 1 d'agost començarem amb aquesta xerrada. I us convido a tots vosaltres que feu el mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada