28 de juliol del 2021

Cants de la Farga (1.5) : Retorn a Relic.

L'Andrade va haver de allargar la seva estança al planeta Paragon durant tres setmanes. Va dedicar aquest temps a curar els ferits a l'accident. També va aprendre moltes coses del planeta. Per exemple va veure com els colons s'esforçaven per reforçar les barreres que havien de impedir que una de les grans criatures vivents provoquessin fortes marees. També va poder apropar-se en canoa a una d'aquestes muntanyes acompanyant a la Jin Bruna. 

Precisament amb la Jin va passar el temps lliure que li deixaven les atencions mèdiques als colons, que cada cop era més. En aquest període va veure que es tracta d'una dona tolerant, com ho confirmava la diversitat de gent que vivia a la colònia, així com d'una natura pràctica. També va percebre la seva rivalitat amb en Bai Cole, el seu principal opositor al govern.

Passades aquestes tres  setmanes, l'Andrade va decidir que era el moment de tornar a la base Relic. Els tractaments dels natius havien fet baixar els subministraments mèdics de la nau i aquí ja no es veia a ningú en perill. Abans de marxar va compartir amb la Jin la ruta que havia fet servir per arribar a Paragon i que ella mateixa es disposava a seguir en sentit contrari. 

Un cop dins la seva nau, va tenir temps de fer una darrera ullada al planeta abans de posar rumb a la base Relic, amb el cor trist per allunyar-se de la gent que havia conegut a aquest planeta.

Quan surt del darrer salt, un làser està a punt de impactar amb l'Elora Five. L'atacant la ha agafada per sorpresa i no pot fer res que no sigui esquivar les següents rafegues que disparen contra la seva nau. Malgrat els seus esforços no pot evitar que alguns d'aquests trets impactin al casc de l'Elora Five.

La lluita s'allarga durant diversos minuts la nau atacant es molt àgil i sembla anticipar-se a qualsevol maniobra d'evasió que intenta fer la Andrade. Finalment un fort impacte fa saltar a l'Andrade del seu lloc de pilotatge, provocant-li un fort cop contra una de les consoles. Un fil de sang li cau per la cella, oberta després d'aquest violent cop.

Quan sembla que la cosa no pot anar pitjor, l'Andrade nota impacte al casc del seu Spider, seguit d'una explosió que fa saltar una part del fuselatge de la seva nau abans que entrin 4 homes armats amb pistoles a les mans i llargues espases al seu cinturó. Amb la nau que amb prou feines s'aguanta i veient-se superada en número, no li queda cap altre remei que rendir-se als seus assaltants. En un tres i no res, es emmanillada i portada al calabós de la nau assaltant.

Enllaç a altres episodis de la serie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada