11 d’agost del 2021

#RPGaDay2021 Dia 11 - Escoltar

Avui, degut a que el tema principal no m'inspira gaire, em decantaré cap una de les alternatives, Escoltar. I aprofito aquest tema per parlar de Podcast.

El podcast son programes multimèdia, normalment d'àudio, encara pot ser de vídeo. Aquests programes es presenten de manera episòdica i ens ho podem descarregar a través d'internet. El concepte està lligat a la possibilitat de adjuntar arxius de veu de vídeo als feeds RSS. 

Evidentment, en el món del podcàsting ens trobem tot tipus de temàtiques, però avui, al igual del que vaig fer fa uns dies amb streaming, us vull proposar alguns podcasts relacionats amb els jocs de rol. De tots ells us deixaré l'enllaça a iVoox. Si us doneu d'alta a aquesta plataforma, us hi podreu subscriure per rebre les novetats als seus feeds.

Sense cap altre criteri que l'ordre en el que m'han vingut al cap, us deixo una recomanació dels programes que acostumo a seguir relacionats amb els jocs de rol

Charlas desde Shadowlands (enllaç). Es tracta del podcast oficial de l'editorial Shadowlands. Teniu des de episodis dedicats als jocs que publiquen com xerrades sobre els jocs de rol amb convidats diversos. Publiquen diàriament un episodi d'una hora de durada aproximadament.

Cero en Cordura / Polifrikis (enllaç). Dos programes fets pel mateix equip en el que es parla de temes diversos (llibres, videojocs, jocs de rol, còmic, ...). El primer és el programa pare, te periodicitat mensual i el fan en castellà. El segon és una versió reduïda de periodicitat setmanal i en català. Programa molt amè en el que tenen una secció dedicada als jocs de rol. 

Rol Fiction (enllaç). Programa dedicat 100% als jocs de rol amb colaboradors amb cert renom dins la rolesfera. Cada setmana proposen un tema central sobre el que gira la xerrada del dia.

La Choza del JdR (enllaç). Programa de ressenyes. Te una periodicitat aleatòria, es a dir, l'autor, publica quan te material a ressenyar. Es un bon punt per tenir una visió objectiva dels jocs que l'autor ha ressenyat. 

Territorio Indie (enllaç). Podcast dedicat als jocs de rol independents. Tenen episodis dedicats a un joc en concret i d'altres dedicats a una temàtica. Si us agraden els jocs independents, aquest es el vostre podcast.

Milanosfera (enllaç). En aquest Podcast, en Juan Milano ens porta en cada episodi un tema relacionat amb els jocs de rol. Es la gravació dels àudios que l'autor publica al seu canal de Youtube.

El programa de Míchel Gonzalez (enllaç). Similar al programa anterior, en aquest cas, en Míchel para de temes diversos relacionats amb els jocs de rol. A diferencia de l'anterior, també puja l'àudio de les partides que emet al seu canal de Youtube.
 

Podreu trobar les reflexions d'aquest desafiament en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada