25 d’agost del 2021

#RPGaDay2021 Dia 25 - Benvinguda

 

Una de les coses que fa temps que em preocupa és gestionar la benvinguda de nous jugadors. Potser és cosa meva, però sempre he tingut la sensació que som una comunitat tancada a la que resulta molt complicat tornar a entrar?

Segur que més d'un em podria dir que s'ha trobat que volia jugar al rol però al parlar amb altres jugadors 'ha trobat que "la taula està plena". O bé que entra a jugar amb un grup ja establer i es troba amb un grup de gent amb les seves dinàmiques a les que costa d'entrar-hi.

Sempre tenim la opció de buscar alguna associació local on poder començar a jugar. Això es més fàcil a poblacions grans que a petites, però escolta, aquí es un bon lloc on començar a jugar. Aviat podrem anar a jugar a jornades, on es pot preguntar per aquests clubs, que moltes vegades col·laboren amb la organització de les mateixes. I per últim, sempre podem preguntar a San Google.

Per acabar us demanaré que quan us trobeu amb un jugador nou feu la seva primera experiència el més agradable possible i doneu-li una càlida benvinguda a aquest univers que està a punt d'entrar.

Podreu trobar les reflexions d'aquest desafiament en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada