9 d’agost del 2021

#RPGaDay2021 Dia 9 - Medi

Tots pensem que el medi natural dels jocs de rol es la taula, però aquest darrer any i mig, on hem tingut les reunions restringides, molts hem descobert el joc en línia. I ens hem trobat amb les bondats d'aquest medi.

Dirigint una partida de The Sprawl online
En primer joc, el joc en línia permet a la gent que vivim en pobles o ciutats petites, poder trobar gent amb ganes de jugar, sense que la distància ens impedeixi jugar. Abans d'això, si volia jugar a una partida de la Societat Pathfinder, havia de baixar a Barcelona. Ara he pogut jugar des de casa.

Aquest medi també ens dona accés a una comunitat molt gran, i es fàcil trobar a gent que vulgui jugar a aquell joc que no encaixa al teu grup o que no pots treure per no interrompre la campanya actual. Gracies això he pogut jugar a Howarts o Blades in the Dark.

I a rebuf d'aquest punt, diré també que en general, els grups de joc presencials som bastant tancats i costa que algú nou pugui entrar en un. En canvi, el que veig en les comunitats en línia, en general, és que tothom és benvingut.

El factor temps també es un altre punt a favor. Ara, només hem de anar a la habitació on tenim el ordinador i jugar, sense haver-nos de desplaçar al joc on juguem.

Per acabar, i des del punt de vista del director de joc, ara no haig de carretejar una motxilla plena de manuals per anar a jugar! La meva esquena m'ho agraeix!

Podreu trobar les reflexions d'aquest desafiament en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada